Ako sa učia lietať čmeliaky?
Ako sa učia lietať čmeliaky?
Zaujíma to niekoho? Je to podobné ako u komárov, moskytov alebo ako u múch? Potrebujú na to pomocný motor?
tomi
Zdravím ta matoZAmatoZA napísal:Tomi aj mna to velmi zaujima.. mas k tomu nejake info? Viem akurat, ze cmeliaky lietaju proti vsetkym zakonom fyziky. Zopar chlapikov urobilo model cmeliaka (pocitacovy) a snazili sa odsimulovat jeho let. Dosli vsak k zaveru, ze je nemozne aby ta nemotorna ozruta lietala
Ja som o tom počul ako o tom rozprávajú piloti, lietači a priaznivci lietania. V Prešove na letisku na jednej akcii, ale myslím, že som o tom počul rozprávať aj na letisku v Liskovej. Názor bol taký, že keby si čmeliak uvedomoval seba ako nepodarené lietadlo, tak by do vzduchu určite nešiel. Možno, že by ho aj šĽak trafil, keby vedel, že nebude schopný vzlietnuť. No figeĽ je v tom, že on nevie, žeby nemohol vzlietnuť, tak asi preto tak krásne lieta. Tomi
Priaznivci čmeliakov a lietania napíšte O TOM VIAC, pokiaĽ o tom niečo viete.
tomi
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Len by ma zaujimalo, ci ide zase o vtip...sidewinder napísal:dojdi s lacom na klub poriesimeAda napísal:Ahoj chalani, toto by ma velmi zaujimalo. Mam koniec semestra, tak si rada o niecom takom pokecam. Lietanie na rogalach ma zujima od zakladnej skoly. No i taky cmeliak je fajn. Ada
Pokial viem, tak jediny rogalista v Barci som ja. Ada, ked si skutocna, tak sa trochu idendifikuj
(Ja som identifikovany na stranke Deltaklubu, sekcia piloti klubu)