Dnes som bol vo vzduchu pracovne - Martinovi som zalietaval kridlo, lebo uz k nemu nema doveru. Dal som si OB Zadielska dolina a cestou som mohol vyskusat, ako sa jeho Magic Kiss chova v roznych podmienkach. V kludnom ovzdusi bol kludny (ako inak, ze?), ked sa trochu za Drienovcom vycasilo a zacali chodit bublinky, skoncila sranda. Stale sa mu nieco nepacilo, ci uz uhol nabehu alebo naklonu, jednoducho, to kridlo mi neustale kecalo do riadenia. A kedze moja anglictina je vsetko, len nie perfect, neustale dochadzalo k nedorozumeniam. Az pri navrate pod deku sa ukludnilo (asi zaspalo) a v pohode som s nim doletel naspat do Komaroviec. Zaver dna bol nadherny, vietor stichol, skovranky spievali a s Martinom sme spolocne nariekali nad jeho postrojom. Pozri tiez foto.
06.04.2008 Komarovce
Komarovce
Chcem takto verejne Jurajovi podakovat za jeho chrabrost aj vzhladom na to , ze moje kridlo malo nadvovazok medzicasom vymenene bocne lanka, ale to som mu samozrejme povedal az ked pristal. Cest a slava nasim hrdinom, ktori pre blaho nasho rogalistickeho naroda su ochotny riskovat aj svoj zivot.
HAWK dohovoril som
HAWK dohovoril som
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa: