Kniha navstev
Re: Kniha navstev
V Konovi sa mi okrem casnicok nepacilo nic. V pazravcovi je kopa miesta aj telka na ktoru dovidim bez okuliarov. Som za Pazravca.
AKROBACIA JE NA ZK ZAKAZANA
- Indian
- Dátum registrácie: Po Okt 22, 2007 8:10 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ale zjavne to neznamena ze sa nevykonava
-
- Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 9:07 pm
- Kontaktovať užívateľa:
takze kde ?Hlebasko napísal:Znovu je otvorena restauracia u Koňa, alebo bude Pažravec?....
Aha ho. http://www.youtube.com/watch?v=_nkEQtj0 ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
Teda .... už som videl chalanov ktorí stoja na hrazde a riadia takto rogalo, ale tento frajer si rogalo počas letu držal za kýlovku a od hrazdy bol hóóódne ďaleko ....
Myslím, že to krídlo nebolo v najlepšej kondícii, niečo také by malo bez problémov vydržať x-krát .... alebo sa mýlim???
Veď do minimálky pokojne vyplával ......
Myslím, že to krídlo nebolo v najlepšej kondícii, niečo také by malo bez problémov vydržať x-krát .... alebo sa mýlim???
Veď do minimálky pokojne vyplával ......
- Indian
- Dátum registrácie: Po Okt 22, 2007 8:10 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ani jedno podla mna..
Dive je klasicky manever na nabratie rychlosti pri akrobacii. A klasicky a v podstate aj bezpecny manever je aj padovka.
Spravi sa padovka a tesne pred hranicou padu sa pritiahne na max, ale plynule..
Tipek to zrejme prebrzdil moc a navysse riadne strhol v podstate akoby preklopilo kridlo na strechu.. Potom sa to polamalo. Kridlo prave vyzeralo byt v dobrej kondicii. Teda bolo, uz nie je
Aj padovka by sa mala vyberat plynule, nie strhnutim hrazdy. Treba to precitit... a vyskusat si samozrejme niekedy.
Dive je klasicky manever na nabratie rychlosti pri akrobacii. A klasicky a v podstate aj bezpecny manever je aj padovka.
Tipek to zrejme prebrzdil moc a navysse riadne strhol v podstate akoby preklopilo kridlo na strechu.. Potom sa to polamalo. Kridlo prave vyzeralo byt v dobrej kondicii. Teda bolo, uz nie je
Aj padovka by sa mala vyberat plynule, nie strhnutim hrazdy. Treba to precitit... a vyskusat si samozrejme niekedy.
Na hadrňáka si nejako moc múdry. Čo ty o tom môžeš vedieť
Nuž, U-dvojka už toľko neodpúšťa...
Nuž, U-dvojka už toľko neodpúšťa...
No Braňo ... Indián má pravdu, pozrel som si to spomalene a on to naozaj otočil na strechu ....Indian napísal:Ani jedno podla mna..
Tipek to zrejme prebrzdil moc a navysse riadne strhol v podstate akoby preklopilo kridlo na strechu..
Mili spoludiskutujuci, preco sa neopytate niekoho, kto ma s takymito manevrami najvacsie skusenosti? Konkretne Fera Niznera? Svojho casu robil presne to iste ako ten typek na videu, ale kedze mal neznicitelne kridlo znacky Quasar od neznameho vyrobcu Hamana v CR, tak len urobil asi 5 tumblov a rozchodil to. Potom este hodinu lietal, aby sa pred pristatim ukludnil
Len či to Fero N. nemal predpísané v disciplíne ktorú v ten deň letel ....