Kniha navstev
- Ivan Plucko - NAY
- Dátum registrácie: Ut Okt 23, 2007 8:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Kniha navstev
ta my idzeme
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
DNes nakoniec nejdem, lamal som sa dva dni ci zabava alebo praca - pracovny tlak to pretlacil. Bobo, vydam ti kridlo ako sme sa dohodli.
- Robo Murin
- Dátum registrácie: So Jan 26, 2008 2:00 pm
V nedeľu nelietam...
Toto vário Flytec 4010 (http://www.ebay.de/itm/variometer-flyte ... 1421147375" onclick="window.open(this.href);return false;) mám na Ebayi rozpracované a mienim sa oň "pobiť" ešte o nejaké to euro navyše. Zatiaľ je moje za 92 eur! Toto vário má v podstate asi všetko to, čo môj Flytec 4020, pozri" http://www.skyfly.cz/pristroj/image/flytec4010.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Ak ho vydražím, predám ho niekomu, kto ho bude chcieť. Kto zo žiakov má oň záujem?
Nové vário Flytec 4020 ma stálo 250 eur.
So záujmom som tieto dni sledoval dražbu krídla Moyes Extralite 147 (vyrobené v r. 2000), ktorá končila dnes večer. Kupodivu, krídlo sa vydražilo až za 1.510 eur!
Ak ho vydražím, predám ho niekomu, kto ho bude chcieť. Kto zo žiakov má oň záujem?
Nové vário Flytec 4020 ma stálo 250 eur.
So záujmom som tieto dni sledoval dražbu krídla Moyes Extralite 147 (vyrobené v r. 2000), ktorá končila dnes večer. Kupodivu, krídlo sa vydražilo až za 1.510 eur!
Naposledy upravil/-a Edmond PP v Ne Jún 08, 2014 8:37 am, upravené celkom 1 krát.
Thalhofer GT
Bautek Fizz
Bautek Fizz
-
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2012 9:03 pm
- Edmond, rád by som to vario videl. Pošli mi prosím foto, alebo za Tebou prídem. Skús mi ho podržať. Ďakujem.
-
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2012 9:03 pm
Jasné, len som pôvodne myslel, že keď sa chceš oňho pobiť, že si ho chceš vydražiť pre seba.
Len mi nepasovali tie čísla. /chceš 4010, keď máš 4020 ?/ Ale Ty si chlap veľkého srdca a myslíš
aj na iných. Ďík.
Len mi nepasovali tie čísla. /chceš 4010, keď máš 4020 ?/ Ale Ty si chlap veľkého srdca a myslíš
aj na iných. Ďík.
Keby bolo dobre pocasie v stredu tak by som vzal volno a isiel lietat.
Kto by chcel ist?
Kto by chcel ist?
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
Streda - Slopovo?
Zo zajtrajsieho pocasia som volajaky zmeteny, strihy vetra krizom krazom, do toho zrazky, prudke zmeny tlaku a teploty.. lokal frontiky??
Zo zajtrajsieho pocasia som volajaky zmeteny, strihy vetra krizom krazom, do toho zrazky, prudke zmeny tlaku a teploty.. lokal frontiky??
V stredu skor Krivostianka a let do Srbska
Zajtra to asi budu burky z tepla, pozri si vystupy, nie je tam ziadna zadrzna vrstva
Zajtra to asi budu burky z tepla, pozri si vystupy, nie je tam ziadna zadrzna vrstva
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
to nieje zly napad
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Dnes tak trochu pre drsonov pocko, aspon u nas. Bol som sice na biku s vetronom len, ale akonahle som rozlozil tak niekde zamnou urval blesk. Skontroloval som si spodne pradlo a po ceste domov na totalku mokry, 3x zbity od krupov a v doline taka spara, ze sauna sa mzoe strcit... Zakoncenie po prietzi na ceste voda cca 30cm, takze ked som bol spedalom dole, noha bola vo vode . A to som chcel ist lietat . Inak PG pekne zaleteli z chopku a donovalov.
Kto sa este prida na zajtra?
Kedze musim ist svojim autom chcem ist skor, aby sme stihli vycistit cestu.
Mam sofera
Kedze musim ist svojim autom chcem ist skor, aby sme stihli vycistit cestu.
Mam sofera
Ja sa hlásim,o ktorej pri garáži?Rasťo
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
ja nemozem (rasto kridlo ti vydam ak bude treba)