Kniha navstev
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
na prvé zoznamovacie poskakovanie nie, ale na seriózne pokračovanie je to nutnosť (stačí vyjadrenie všeobecného lekára na osobnom liste LAA).
http://www.laa.sk/ht/index_ht.htm
http://www.laa.sk/ht/index_ht.htm
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Chlapi toto je dosť čudné
Niekto vymazal moju chatu z Google Earth!!! Ja viem ako to znie, ale pozrite sa sami. Prikladam foto, ktoré urobil Juraj na jar 2008 a keď sa pozriete na Google Earth na to iste miesto (48°47' 23,21"N a 21°29' 26,47"E) su tam len stromy. Pritom som len prednedávnom pozeral ako dobre ju tam bolo vidno. Snímka na Googly je z roku 2004 a chata tam stojí od 1975. Ostatné chaty su pekne viditeĽné. VeĽmi čudné!!!
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Maťo, práve som to skontroloval v GoogleEarth a je to naozaj pravda. Mojím orlím zrakom som však zistil, že obrázok na mieste tvojej chaty, je úplnou kópiou lesa 23m severovýchodne od tvojej chaty.
Asi si tým častým prezeraním svojej utešenej chaty na blízkom zoome poškodil harddisky v Googli, a oni museli to "zodreté" miesto na harddisku nejako znovu-vytvoriť.
Asi si tým častým prezeraním svojej utešenej chaty na blízkom zoome poškodil harddisky v Googli, a oni museli to "zodreté" miesto na harddisku nejako znovu-vytvoriť.
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
to mato: podobne v poslednom roku až polroku zmizli niektore letiská, objekty zaujímavého, mil a podobneho charakteru. myslim že tie zmenene casti su nahradzane starsimi fotkami. mozno za chvilu uvidis ako niekto u vas stavia novu chatu.
PS: všimni si hustotu okkolitej vegetácie, je to tak. aj ked ma zaraza zachovanie tych polnych ciest.
PS: všimni si hustotu okkolitej vegetácie, je to tak. aj ked ma zaraza zachovanie tych polnych ciest.