Aha, no hneď som si to myslel. To modré zábradlie v pozadí mi bolo nejaké povedomé
Kniha navstev
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Kniha navstev
Videl som to na nete ale nakoniec rozhodol v mojom prípade Minčol. Cez 11 km a krásne výhľady.
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Jaro, Laco, Gaspi - s jurom sme sa prihlasili na skolenie leteckeho personalu do Vrbova na druhy termin 22.02.2020
Dnes bude klub?
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ja som sa prihlásil tiež na 22.2. do Vrbového.
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Stava sa vam, ze sem chodite aj 6x denne pozriet ci nieco nepribudlo. Nic nepribuda a aj tak, den za dnom sem pridete 6x a viac ?
Reku ci som normalny alebo abnormalny
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Clovek stale dufa v nieco nove , je to ok
Veď lietajú, len sa mi marí, že niekedy je problém dostať sa na našu stránku zo zahraničia
Ale šiel by som si zalietať aj ja
Ale šiel by som si zalietať aj ja
-
- Dátum registrácie: So Okt 15, 2016 7:39 am
normálne si ma potešil Robím to podobne a tiež som o sebe rozmýšľal či je to v pohode. Ale som, rád, že je nás rovnako postihnutých viacsidewinder napísal: ↑Ut Jan 21, 2020 4:00 pmStava sa vam, ze sem chodite aj 6x denne pozriet ci nieco nepribudlo. Nic nepribuda a aj tak, den za dnom sem pridete 6x a viac ?
- Ivan Plucko - NAY
- Dátum registrácie: Ut Okt 23, 2007 8:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ked zacinaju abstaky, tak aj zdielane zazitky, ci pocity od druhych lietacov nas vedia z casti ukojit.
peterpavlik napísal: ↑Ut Jan 21, 2020 9:20 pmnormálne si ma potešil Robím to podobne a tiež som o sebe rozmýšľal či je to v pohode. Ale som, rád, že je nás rovnako postihnutých viacsidewinder napísal: ↑Ut Jan 21, 2020 4:00 pmStava sa vam, ze sem chodite aj 6x denne pozriet ci nieco nepribudlo. Nic nepribuda a aj tak, den za dnom sem pridete 6x a viac ?
Naposledy upravil/-a Ivan Plucko - NAY v St Jan 22, 2020 11:07 am, upravené celkom 1 krát.