Kniha navstev
Re: Kniha navstev
Ahojte, tuto sobotu sa rysuje Slubica
Pisal som s Andym. Na padaky bude fukat. Ak by sme boli partia, vyviezol by nas.
Kto by siel?
Pisal som s Andym. Na padaky bude fukat. Ak by sme boli partia, vyviezol by nas.
Kto by siel?
Ahojte,tiez som pozeral na tu Slubicu.Trochu nevyrazny Tgradient,asi sa to dost zamrací po 12h,nasvedcuje tomu aj mierny pokles teploty,ale sancu by som tomu dal.Hlaste sa aj ostatní,nech ma to presvedci
Ja sa nehlásim. Ja tento víkend nemôžem. Až o týždeň sa mi rysujú voľnejšie víkendy.
Chlapci, netrápte sa, Jaro tie hodiny za Vás odlieta sám na ME
-
- Dátum registrácie: So Okt 15, 2016 7:39 am
Celý týždeň som hypnotizoval Aladina aby sa dalo ísť zajtra na Slubicu. Ale nakoniec som sám po tomto týždni tak pracovné "dojebabrany", že to zajtra nedám. Ale ak by som sa zajtra dal dohromady, možno by som skúsil v nedeľu kraľovku zo severnej strany. Vyzerá, že by som aj mal šoféra. Pozrite Aladina, či nevravím blbosti, že čo vy na to.......
- Robo Murin
- Dátum registrácie: So Jan 26, 2008 2:00 pm
Písal som Andymu, ak bude miesto tak prídem tiež
Robo
Robo
Peto,ja som maly pilot na to aby som radil,ale myslim,ze pri takomto slabom severnom vanku mozu byt aj termicke zavany z juhu.Potom si vyber odkial startovat. Ale gradient vyzera zajtra dobre.Skoda ze si dnes nebol na Slubici.Ja zajtra nemozem.peterpavlik napísal: ↑Pi Júl 15, 2022 8:46 pmCelý týždeň som hypnotizoval Aladina aby sa dalo ísť zajtra na Slubicu. Ale nakoniec som sám po tomto týždni tak pracovné "dojebabrany", že to zajtra nedám. Ale ak by som sa zajtra dal dohromady, možno by som skúsil v nedeľu kraľovku zo severnej strany. Vyzerá, že by som aj mal šoféra. Pozrite Aladina, či nevravím blbosti, že čo vy na to.......
-
Potreboval som dnes zregenerovať. Po obede som sa pustil do administratívi z práce, ale aj tak som všetko nestihol. Na zajtra mám šoféra a vyzerá to dobre, ale počítam práve čas, koľko mi toho ešte treba dokončiť z práce a nejak mi to nevychádza......Martinum napísal: ↑So Júl 16, 2022 9:37 pmPeto,ja som maly pilot na to aby som radil,ale myslim,ze pri takomto slabom severnom vanku mozu byt aj termicke zavany z juhu.Potom si vyber odkial startovat. Ale gradient vyzera zajtra dobre.Skoda ze si dnes nebol na Slubici.Ja zajtra nemozem.peterpavlik napísal: ↑Pi Júl 15, 2022 8:46 pmCelý týždeň som hypnotizoval Aladina aby sa dalo ísť zajtra na Slubicu. Ale nakoniec som sám po tomto týždni tak pracovné "dojebabrany", že to zajtra nedám. Ale ak by som sa zajtra dal dohromady, možno by som skúsil v nedeľu kraľovku zo severnej strany. Vyzerá, že by som aj mal šoféra. Pozrite Aladina, či nevravím blbosti, že čo vy na to.......
Podľa mňa predpoveď na zajtra, teda štvrtok 21.7., vyzerá celkom nádejne pre Kohút. Poobede, keď vybavím čo potrebujem, by som šiel. Som ochotný zobrať auto. Kto by šiel kebyže to aj zajtra vyzerá nádejne?
Môžem ísť lietať celý víkend. Len neviem kde. Keby mal niekto nejaký nápad. Ak by sme nešli do strmého alebo ťažkého terénu viem zobrať aj auto
-
Tiež sa pripájam k tej otázke, či by mal niekto nejaký nápad . Možno slubica zajtra, ale skôr, lebo potom sa to má rozfučať. A či to nepríde skôr? No neviem......
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Koho som v nedeľu pred obedom stretol na Vernárskom priesmyku? Na modrej dodávke s červeným rogalom na streche a bicyklami vzadu?
Tiež som za lietanie cez víkend, ale
ZAJTRA vo štvrtok klub u mňa.
Laco
ZAJTRA vo štvrtok klub u mňa.
Laco
Ale zajtra poobede by bol asi aj Kohút