Kniha navstev
- Ivan Plucko - NAY
- Dátum registrácie: Ut Okt 23, 2007 8:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Lebo v skutočnosti to závisí od nálady riadiaceho. Nemám to zakázané, ale on ma nemusí pustiť. A niečo si už vymyslí. Už som to zažil v Košiciach, takže nekecám. A to som bol vo vzduchu sám. Keby sa vyrojili desiatky rogalistov a padáčkárov na leteckom pásme, som si istý že by nám to rýchlo zatrhli. Máme nelogicky a zbytočne veĽkoryso rozkúskovaný vzdušný priestor. Tam je hlavná príčina.Edmond PP napísal:Žiadne lietajúce zariadenie nemá zakázaný vstup do TMA alebo CTR (vzdušný priestor triedy D), ak spaňa základný predpoklad - má obojstranné rádiové spojenie. Ak teda niekto chce lietať v takomto vzdušnom priestore bez obmedzení, prečo sa nedá touto cestou?
Edmond, navrhujem september, keď pôjdeme na Presnosť pristátia do Žiliny. Náklady na cestu žiadne a účasť vysoká.Edmond PP napísal:Takže, navrhnite konkrétny termín exkurzie na TWR Tatry a debaty s načím vedúcim ... Ostatné zariadim ja.
- Ivan Plucko - NAY
- Kontaktovať užívateľa:
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Chlapi, vy neviem na com ficite, ale musi to byt dobree.. a hlavne by sa zislo trosku zamestnat vas niecim asi.. Skuste pozret na Peta Vrabca ako vali na redbull xalps, je to chlapik!
http://redbullxalps.com/index.aspx
http://redbullxalps.com/index.aspx
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Dnes treba ísť na Tokaj. JZ 20 km/h a dostupy do 2000m. VeĽmi suchý vzduch, takže bez základní. Ja nemôžem, musím makať.
Zajtra to bude na rovine veĽmi fučať a ani termika nebude bohviečo (dostupy do 1500 m). Treba ísť brúsiť vysokohorské hrebene. Takže asi KráĽovka: J-JZ 8 m/s, možno aj trochu menej (podĽa Meteoblue).
ĂŹalej až do konca víkendu, fučák od Z-SZ.
Zajtra to bude na rovine veĽmi fučať a ani termika nebude bohviečo (dostupy do 1500 m). Treba ísť brúsiť vysokohorské hrebene. Takže asi KráĽovka: J-JZ 8 m/s, možno aj trochu menej (podĽa Meteoblue).
ĂŹalej až do konca víkendu, fučák od Z-SZ.
- Ivan Plucko - NAY
- Kontaktovať užívateľa:
Debata o letovych priestoroch vysdtihnuta a presunuta sem:
viewtopic.php?p=6081#6081
viewtopic.php?p=6081#6081
- Ivan Plucko - NAY
- Kontaktovať užívateľa:
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa: