Kniha navstev
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Ano, vsetko to mam na svedomi ja. Tiez necitam Novy Cas, resp. si ho nekupujem, ale ked sa mi dostane pod ruky napr. v praci tak si ho pozriem. A tak viem ze v nom existuje aj rubrika "Tip od vas". Myslel som ze by bola sranda zverejnit takuto fotku niekde v novinach. No a kde inde vam ju uverejnia ako v "bulvari" ? Alebo som ju mal poslat do SME, PRAVDA, HN ..... ci??? To ze je tam zmienka o alkohole je preto, ze ked som tu fotku posielal, pridal som k nej moj komentar: " Neviem ci aj ti futbalisti co na nom hrali boli tiez opity, ze si nevsimli ze jedna "polka" je vacsia ako druha + este par "detailov", ale ten co lainoval tie ciari musel byt zrejme riadne staty. " koniec citatu. To ze to vyslo tak ako to vyslo nieje moja vina.
Ale !!! Zistil som ze ten redaktor je moj spoluziak zo zakladnej. Takze ak si straaasne velmi nezelate o spropagovanie nasho Deltaklubu a lietania v Kosiciach tak mi prosim dajte vediet cim skor, preto ze som mu povedal ze ak bude mat cas a my pojdeme lietat tak ho mozme zobrat na kopec a on o nas urobi reportaz. Bol rad a urcite o tom este hodime rec. Takze???
Ale !!! Zistil som ze ten redaktor je moj spoluziak zo zakladnej. Takze ak si straaasne velmi nezelate o spropagovanie nasho Deltaklubu a lietania v Kosiciach tak mi prosim dajte vediet cim skor, preto ze som mu povedal ze ak bude mat cas a my pojdeme lietat tak ho mozme zobrat na kopec a on o nas urobi reportaz. Bol rad a urcite o tom este hodime rec. Takze???
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Neviem či by sme si tým pomohli. Svoju prácu asi berie vážne (zrejme obehal celú dedinu aby vypátral toho lajnovača), ale nevie dobre písať. Aj ten obrázok dodrbal. Podstata nebola v tom, že tie čiary boli kĽukaté, ale že namiesto obdažnikov boli lichobežníky a namiesto kruhov boli elipsy. Tá moja fotka bola skoro čistá ortofotomapa (bez skreslenia uhlov), takže tie červené čiary, čo tam dokreslil, sú jasná kravina.
Ak nepochopí o čom je naše lietanie, tak sa môžeme neskôr dočítať, že "... vrhajú sa z brál ...", "... odvážne krúžia do oblakov ...", "... smejú sa smrti do očí ..." a podobné kraviny. Už aj v tom Drienovci nám spravil medvediu službu.
Ak nepochopí o čom je naše lietanie, tak sa môžeme neskôr dočítať, že "... vrhajú sa z brál ...", "... odvážne krúžia do oblakov ...", "... smejú sa smrti do očí ..." a podobné kraviny. Už aj v tom Drienovci nám spravil medvediu službu.
nie ked to podmienis tym ze pred zverejnenim ti to da precitat a upravit co sa ti nepaci. Ale ok
Inak v tom clanku nieje absolutne ziadna zmienka ze to bolo fotene z rogala, alebo o Kosickych rogalistoch, alebo rogalo... Takze nas ani neposkodil, ani nam neurobil ziadnu medvediu sluzbu. Nad Drienovcom toho lieta tolko "hocicoho" ze to mohlo byt kludne urobene napr. aj fotakom namontovanym na papieroveho sarkana... Moji kolegovia v praci sa strasne cudovali ze ako sa da fotit a ci na to vobec mame cas pocas letu na rogale.
Inak v tom clanku nieje absolutne ziadna zmienka ze to bolo fotene z rogala, alebo o Kosickych rogalistoch, alebo rogalo... Takze nas ani neposkodil, ani nam neurobil ziadnu medvediu sluzbu. Nad Drienovcom toho lieta tolko "hocicoho" ze to mohlo byt kludne urobene napr. aj fotakom namontovanym na papieroveho sarkana... Moji kolegovia v praci sa strasne cudovali ze ako sa da fotit a ci na to vobec mame cas pocas letu na rogale.
Naposledy upravil/-a eduardo v Pi Sep 04, 2009 12:02 pm, upravené celkom 2 krát.
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Gaspi mam este nahravku na video paske z TV Nasa, z relacie "Ako na to" o vyprave Kosickych rogalistov na Kralovu holu. Mam ti ju pozicat?pegas napísal:
No, dlho by si ma musel presviedcat o tom ze to nerobil nejaky opity cigan z dediny ktoremu zaplatili vopred par korun (kedze ten co to robi nemohol) a on sa na to vopred "posilnil". Mozno po takom cca 6tom poldeci by som Ti uveril. Taku krivu autovu ciaru neurobi ani idiot.sidewinder napísal:hned to spojili s alkoholom, uznanie, neuznanie zapasu
Naposledy upravil/-a eduardo v Pi Sep 04, 2009 12:29 pm, upravené celkom 1 krát.
Nechcem do toho futbalu velmi kecat, ale...
Z pozicie rogalistu by som nerobil unahlene zavery. Nikdy som netahal "lajnu" a ten kto to nevie nemusi byt hned opity na to, aby to urobil zle. Ono to z hora hned vidno, ze je to krivo, resp. lichobezne, lenze ten "kreslic" mozno nemal ako pozriet na svoje dielo z vysky...
Ten novinar si mohol najprv vyskusat robotu "lajnara", ... ale o com by potom pisal... ?
A mozno nie... ci?
Gaspi, kazopadne je to podarena fotka a podla mna patri do kategotie "bez komentara"
Z pozicie rogalistu by som nerobil unahlene zavery. Nikdy som netahal "lajnu" a ten kto to nevie nemusi byt hned opity na to, aby to urobil zle. Ono to z hora hned vidno, ze je to krivo, resp. lichobezne, lenze ten "kreslic" mozno nemal ako pozriet na svoje dielo z vysky...
Ten novinar si mohol najprv vyskusat robotu "lajnara", ... ale o com by potom pisal... ?
A mozno nie... ci?
Gaspi, kazopadne je to podarena fotka a podla mna patri do kategotie "bez komentara"