Kniha navstev
-
- Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 9:07 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Kniha navstev
[quote="LacoTa ja znam?... Nove rogalo tam bolo, vsak Noro, a ozaj sme otvarali oci...
[/quote]
Nic v zlom, ale norove KPL je na pol ceste medzi hajtrou a novym kridlom. Podla gaspiho simulatora polary sa opadanie v zatacke zmeni len minimalne.
Minule som bol na Strbskom Plese. Po veternej smrsti tam ostali zavadzat este 4 stromy, bez nich by sa dalo startovat rovno od plesa:
http://maps.google.com/maps?f=d&source= ... 8&t=h&z=17" onclick="window.open(this.href);return false;
[/quote]
Nic v zlom, ale norove KPL je na pol ceste medzi hajtrou a novym kridlom. Podla gaspiho simulatora polary sa opadanie v zatacke zmeni len minimalne.
Minule som bol na Strbskom Plese. Po veternej smrsti tam ostali zavadzat este 4 stromy, bez nich by sa dalo startovat rovno od plesa:
http://maps.google.com/maps?f=d&source= ... 8&t=h&z=17" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie je podstatne to opadanie v zatacke, ale to, ze pocas zatacky opustis miesto, kde to "nosi", a kym sa tam vratis...(tak sa tam uz ani nevratis )Michal napísal:...Podla gaspiho simulatora polary sa opadanie v zatacke zmeni len minimalne.
Pozrel som si svoj tracklog, po prelete dolinky az po koniec stromov nad luckou som stratil 9m. Na zakrute som prisiel o 16m - teda navrat nad stromy nemozny...
Neviem sa zbavit dojmu, ze trajektoria rogala vo vzduchu sa podaba na trajektoriu auta na zemi. Aj auto sa otoci (bez cuvania) len tam, kde ma na to dost miesta. A padak by som prirovnal ku vysokozdviznemu voziku. Ten sa otoci "len tak"...
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Co v sobotu ? nedelu ? haj, kapusanak?
hocičo!!!
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Rado prestan chodit k lacovy na ten matros..
inac ste dost sebecki, v barci to "tahate" ako citam a kamaratov neponuknete
PS: pre slovencinarov "sebecky" alebo "sebecki" - je to pridavne v mnoznom takze by malo byt "i" vsak?
inac ste dost sebecki, v barci to "tahate" ako citam a kamaratov neponuknete
PS: pre slovencinarov "sebecky" alebo "sebecki" - je to pridavne v mnoznom takze by malo byt "i" vsak?
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Zbytočná snaha, Majo. Za chýbajúcu diakritiku sa budeš pražiť v pekle, a nejaké mäkké "í" ťa už nezachráni.sidewinder napísal:PS: pre slovencinarov "sebecky" alebo "sebecki" - je to pridavne v mnoznom takze by malo byt "i" vsak?
Malo tam byť napísané, že hocikde!
Hocikde, kde to bude lietacie ..... či Háj či Kapuš či Kameňák .....
Hocikde, kde to bude lietacie ..... či Háj či Kapuš či Kameňák .....
Csoki kup v Hajduszoboszlo. Par fotiek z letiska z jednej vydarenej akcie Xteho kola majstrovstiev madarska.
http://picasaweb.google.hu/kecskspter1/ ... feat=email#" onclick="window.open(this.href);return false;
http://picasaweb.google.hu/kecskspter1/ ... feat=email#" onclick="window.open(this.href);return false;
Minulý týždeň sa hovorilo o zmene "klubu" s tým, že sa to upresní ešte na fóre... kde nič tu nič a nikto nič ... teda fungujem podľa zabehnutého scenára, alebo čo?
Laminar 13 R ...
Ivan upresni "zmena klubu" ....
Ivan mal na mysli fakt, ze uz dlho v Gazdovskej pivnici nemaju kofolu a ze by sme sa mali presunut naspat ku konovi, kde boli aspon pekne casnicky. Kto sa tam pojde pozriet a zisti, ci to este stale stoji za to?
Urcite sa ide v sobotu lietat ale ja nemozem. Co tak v nedelu?
Aaa, vsetko najlepsie k tvojmu 10 vyrociu stastneho ozenenia.juraj napísal:... a ze by sme sa mali presunut naspat ku konovi, kde boli aspon pekne casnicky. ...
- Robo Murin
- Dátum registrácie: So Jan 26, 2008 2:00 pm
Kto by siel v sobotu? Komu volat?
Robo
Robo
Vcera vecer mi bolo oznamene, ze mojej drahej (fakt ma uz stala furu penazi ) sa zrusil dnesny program, takze som si vybavil na dnes priepustku a chcem ist po dlhom case von. Zeby Haj? Zeby zraz o 10.00 pred garazou? Kto sa prida?