Kniha navstev
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Kniha navstev
Sedím na chate a nemám spania. Tak som si popozeral krasne hviezdičky. Hmlovinu v Orione aj M31 v Andromede, konečne som ju našiel. Večer to bol Jupiter s 2-3 mesiacami? Chcelo by to lepšiu techniku.
-
- Dátum registrácie: Pi Aug 29, 2008 4:52 am
- Kontaktovať užívateľa:
V sobotu Pleše 2 až 4 m/s, 15 minút.
Dneska chlapi? Siel by niekto?
-
- Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 9:07 pm
- Kontaktovať užívateľa:
ale kde ?
Miso mas vypnuty telefon. Ja by siel na Kapus.
Na Haj na zletak sa mi nechce a v Presove bolo o 9:30 5m/s v narazoch 9m/s takze nikam nejdem.
Dnes na kamenicaku okolo druhej visel jeden cerveny padak.
Vcera v Niznej na Orave viseli vo vzduchu nad zjazdovkou 3 sarkany, pardon 2 s chvostom a jedno rogalo ovladane dvoma snurami. Paradne som si "posvahoval", no poviem vam nieje to sranda ovladat take rogalko, ale ked na to clovek pride tak je to celkom sranda. Nakoniec sa to naucili aj deti...esteze bolo kvazi nerozbitne.
http://www.youtube.com/watch?v=c78poZnL88Y&NR=1" onclick="window.open(this.href);return false;
V sobotu sa chystaju madari na Tokaj. Vyzera ze dost velka vyprava, takze tam bude zrejme husto. Zeby Haj?
Ja chcem ist zajtra lietat.
Aj ja!
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
ma to by JZ takze Haj bude zakapaty typujem.. bud ten Tokaj alebo Kapusanak. Si ja myslim.
Nebránim sa ani Háju ak si dnes kúpim úväz + vymením a upravím spir, tak by nebol od veci ani ďalší zoznamovací zleťák s " mojím" novým krídlom.
Ak by sa šlo na KapHrad, asi by som si požičal ešte klubovú deltu (treba nosiť )
v každom prípade cez víkend som tu ... rátajte so mnou.
Ak by sa šlo na KapHrad, asi by som si požičal ešte klubovú deltu (treba nosiť )
v každom prípade cez víkend som tu ... rátajte so mnou.
Laminar 13 R ...