Kniha navstev
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Kniha navstev
... šak už dačo lietači napište, čo lietate, čo robite alebo spíte?
ja som v sobotnajšej fujyvici svahoval na vetrovke, takých 15 m bolo, super živel
ja som v sobotnajšej fujyvici svahoval na vetrovke, takých 15 m bolo, super živel
Ahoj Jaro, len aby si nám po ďalšom takomto fučáku nepísal až z Madagaskaru .....
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
Pozeraš veľa telku, teraz Madagaskar letí.
Ale zajtra moooožno zoberiem vranu a pojdem hopsnuť.
Ale zajtra moooožno zoberiem vranu a pojdem hopsnuť.
Jaro ja dnes idem polyzovat so svojou drahou polovickou a jej neterami do Vitanovej. Vecer podam spravu ako bolo a ci muzstvo, resp. zenstvo doslo na zakladnu v plnom pocte a zdravy.
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
Vonku, pred halou, sice v tieni okolo 10tej stale -14stC.
Ako by to bolo zajtra s tým hopsnutím?
Inak dnes som bol polyžovať na Drienici, nááádhera. -12 v tieni, asi mi odmrzli palce na nohách, ale jasno, slnečno, dohľadnosť až do "až"... Ideálny čas na polietanie (v kabínovom, vykurovanom lietadle).
Keby zajtra z hopsnutia náhodou nič nebolo (alebo aj bolo),
Navrhujem nedeľu na novoročné lietanie. To už by každý mal mať dostatočne vyčistenú krv a stabilizovanú hlavu.
Predseda by mal potvrdiť termín ako záväzný. Vidím to predbežne na Ladu ... s pokračovaním v motoreste... To by mohol byť variant prijateľný pre všetky kluby na východe. Kto berie auto? Ja asi budem mať práááve pokazené
Inak dnes som bol polyžovať na Drienici, nááádhera. -12 v tieni, asi mi odmrzli palce na nohách, ale jasno, slnečno, dohľadnosť až do "až"... Ideálny čas na polietanie (v kabínovom, vykurovanom lietadle).
Keby zajtra z hopsnutia náhodou nič nebolo (alebo aj bolo),
Navrhujem nedeľu na novoročné lietanie. To už by každý mal mať dostatočne vyčistenú krv a stabilizovanú hlavu.
Predseda by mal potvrdiť termín ako záväzný. Vidím to predbežne na Ladu ... s pokračovaním v motoreste... To by mohol byť variant prijateľný pre všetky kluby na východe. Kto berie auto? Ja asi budem mať práááve pokazené
Ja nie som predseda ale unavovy lom.
Inak nedela je zatial pre mna OK. Neviem ako pre ostanych...
Inak dneska na vrchole Kojsovky asi -5 na slnku a bezvetrie.
Inak nedela je zatial pre mna OK. Neviem ako pre ostanych...
Inak dneska na vrchole Kojsovky asi -5 na slnku a bezvetrie.
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
druheho som v ke, rad by som sa prisiel pozriet co je to vlastne to rogalo..a potom sa rozhodnem ci sa chcem na tom ucit.
Ozaj a kde sa da kupit rogalo? pozeral som v baumaxe nemali.
Ozaj a kde sa da kupit rogalo? pozeral som v baumaxe nemali.
- PetoR
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 8:10 am
- Kontaktovať užívateľa:
Majo, a ja som ta v duchu tak chválil keď si všetkých takých adeptov na lietanie pekne nasmeroval na správne vlákno fóra, a teraz na konci roka si to takto pokazíš?
Aj ja uvažujem nad nedeľou, ale auto mám naozaj pokazené... Takže ešte trocha matiky na večer... Kto mi povie najlepšie riešenie rovnice 2x 165/70R14 M+S = ?€, pričom riešenie by malo by z Ke, ma u mňa kofolu, prípadne tí s tým náááhodou v nedeľu pokazeným autom aj niečo zlatistejšie (viem že to môže znieť všelijako ale každý nech si tam doplní čo chce ).
Aj ja uvažujem nad nedeľou, ale auto mám naozaj pokazené... Takže ešte trocha matiky na večer... Kto mi povie najlepšie riešenie rovnice 2x 165/70R14 M+S = ?€, pričom riešenie by malo by z Ke, ma u mňa kofolu, prípadne tí s tým náááhodou v nedeľu pokazeným autom aj niečo zlatistejšie (viem že to môže znieť všelijako ale každý nech si tam doplní čo chce ).
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
No zimne su tento rok speci drahe.. ale mam na predaj 195/65 R15 zimne.. nechces?
http://www.e-pneumatiky.sk/pneumatiky/o ... gn=rozmery" onclick="window.open(this.href);return false;PetoR napísal: Kto mi povie najlepšie riešenie rovnice 2x 165/70R14 M+S = ?€, ).
Vsimol som si ze potrebujes iba 2ks. Aj ked som v tychto veciach laik, chcem podoktnut ze asi nie je jedno na ktoru napravu ich das. Myslim ze na Felicii by mali ist na zadnu... Ci spravne vravim?
Naposlady som kupval na punto tu: http://www.pneuvea.sk/eshop/index.php?s=kontakt" onclick="window.open(this.href);return false;PetoR napísal:... Kto mi povie najlepšie riešenie rovnice 2x 165/70R14 M+S = ?€, pričom riešenie by malo by z Ke...
Boli najlacnejší zo všetkych slovenských "e-šôp". A bol som si pre nich sám na Južnej triede.
V nedeľu dáme predbežne zraz k KE o 10.30? (aby sme stihli najlepšie termické podmienky)
Naposledy upravil/-a Laco v Pi Dec 31, 2010 7:05 pm, upravené celkom 1 krát.
Tym pondelkom si myslel nedelu ano?Laco napísal:V pondelok dáme predbežne zraz k KE o 10.30? (aby sme stihli najlepšie termické podmienky)
Laminar 13 R ...