Kniha navstev
Re: Kniha navstev
V nedelu sa chystaju madari na Nyikom. Vyvoz je zabezpceny IFOU, inak to uz nieje mozne vobec, ani hobby ani profi terennym autom.
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Jardo ta zlta farba sa dost prekryva s bielou ale vidno ze to bol dobry vietor . Mohol by si dat aj dake foto potom, ako si to tam uvhytil.
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
A nebude to príliš silné a z boku (SSZ 6m/s).eduardo napísal:V nedelu sa chystaju madari na Nyikom...
A kam chcú pri takom vetre letieť? Do Rumunska?
Pozeral som, že je to dobrá štreka. 233km cez Miskolc a skoro 3 hodiny, alebo 215km cez Lučenec, ale v Salgotarjane sú zápchy, takže za 3 a pol hodiny.
No chysta sa tam dost vela ludi, takze si myslim ze vedia nieco, co my nevieme .Ja budem zajtra aj tak v praci, ale som zvedavy co polietaju.pegas napísal:A nebude to príliš silné a z boku (SSZ 6m/s).eduardo napísal:V nedelu sa chystaju madari na Nyikom...
A kam chcú pri takom vetre letieť? Do Rumunska?
Pozeral som, že je to dobrá štreka. 233km cez Miskolc a skoro 3 hodiny, alebo 215km cez Lučenec, ale v Salgotarjane sú zápchy, takže za 3 a pol hodiny.
-
- Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 9:07 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Uff , maju tam gradient do 2400 a slusny vietor. Vyzera to na rekordy. Cesta po dialnici (zevraj sa da zaplatit cez SMS asi 4€) cez Gyongyos 221km. Ja nejdem, nemam ftaka ojojaka.
Naposledy upravil/-a Michal v So Apr 09, 2011 10:28 pm, upravené celkom 1 krát.
-
- Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 9:07 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Na tom Nyikome asi rozfukalo termiku, ale na Egeri fukalo az od 2000m , 30pg!, do 2450m a 100km.
-
- Kontaktovať užívateľa:
Hej, všimol som si. Balazs sa nechal z Nyikomu zafuknut s prvym stupakom a skoncil po 45km. Dobre ze sme tam nesli.
Ale dvaja zevraj uleteli 100vky...Kenderes Zoltán 122 km volny let na vzdialenost, najvacsi dostup 2300m hned vb druhej termike, ale potom to uz bolo iba 1500...1000, pise ze potom uz nebol velakrat nad 1500, ale urcite viac krat pod 500m/n.
Prosim zaujemcov aby potvrdili svoju ucast http://www.dfc-bregenzerwald.at/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontaktovať užívateľa:
Nemôžeme. Budeme mať súťaž na Sľubici.
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
ani ja nemožeme, mame suťaž na slubici.
-
- Kontaktovať užívateľa:
Čerstvá informácia od cestovateľa Roba - na Martinkách vidno súvislú vrstvu snehu.
Chlapi, ked pozeram na pocasie normalne mam chut vybrat dovolenku na stredu a stvrtok buduci tyzden a ist niekam lietat. Mozno na Stranik tak na 3-4 dni alebo lietat doma. Kto by sa pridal?
Vo stvrtok a v piatok to vyzera na Tokaj, tam by som mozno mohol.
Ano, vcera bol poprasok aj na straniku, dnes uz odtial zliezol a predpokladam, ze zajtra zlezie aj z martiniek. Ak aj nie, je to stale iba poprasok, startovat sa bude dat. Uz pred par tyzdnami tam nebol vobec ziadny sneh. Cesta bude bez problemov, 4kolky uplne, 2kolky odporucam retaze, je tam jeden usek tak schovany, ze by tam este mohol byt ladik..pegas napísal:Čerstvá informácia od cestovateľa Roba - na Martinkách vidno súvislú vrstvu snehu.
Kto ide?
Moyes Xtralite 147