miso zlate rucicky mas dikyyyyyyyyyyyyyyyyyyMiso_G napísal:To Marian: Variometer mas opraveny
Kniha navstev
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
http://www.relaxfly.sk/
Posted on 2008-10-19 at 11:20:00 by stano
ja idem na kapusanak uz teras je letovy ak sa chce niekto pridat som na tel.0905263899
Posted on 2008-10-19 at 11:20:00 by stano
ja idem na kapusanak uz teras je letovy ak sa chce niekto pridat som na tel.0905263899
Ta sme "dolietali", ale nakoniec dnesok skoncil uplne uzasne.
Po dobrom obede sme s manzelkou boli na prechadzke (za letisko, vypadovka Peres a spat) a ked sme isli popri ceste tak okolo mna presla oranzovo-biela Vlolga s majakom na streche a napisom na dverach VB. Po vcerajsom zhliadnuti filmu Pelisky to bol super zazitok. Skoro som sa ... "a komu tim prospjejete?"
Uz som z cesty, dufam, ze este stihneme nieco toho roku...
Po dobrom obede sme s manzelkou boli na prechadzke (za letisko, vypadovka Peres a spat) a ked sme isli popri ceste tak okolo mna presla oranzovo-biela Vlolga s majakom na streche a napisom na dverach VB. Po vcerajsom zhliadnuti filmu Pelisky to bol super zazitok. Skoro som sa ... "a komu tim prospjejete?"
Uz som z cesty, dufam, ze este stihneme nieco toho roku...
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
No, aby sme nelutovali ten kapusanak :Laco napísal: Posted on 2008-10-19 at 11:20:00 by stano
Posted on 2008-10-19 at 21:56:41 by stano
dnes ma kapus. sklamal nieco po 12 tej som prisiel hore.na starte bezvetrie, len slabe pofuky z vychodu ked sa ozvala termika.stacilo to akurat na bezpecny start ale udrzat sa nedalo.po pristati som isiel na huby a cakal som ze sa rozfuka ale totalne to zdochlo.zaujimave ze na haji fucalo a par km na sever totalna zdochlina.
akurat slubica nesklamala podla preletov sa tam lietalo do 1900m a par hodin.
Ale predsa bol teren, kde sa dalo...
Myslim, ze je rec o fy. Sky. kedysi slo objednat priamo zo stranky a ceny boli tak asi ako hovoris (pamatam si to tak cca 2 roky dozadu, bolo to vsak urcite v CZK). Teraz maju zmeneny web a zjavne uz distribuuju cez dealerov.. Tu su ale tie zalozky.. skus poklikat, urcite najdes aj priamo predajcu..peterb napísal:Noro minule na Haji spominal ceskeho vyrobcu zalozakov ktory vyraba a predava zalozaky, cena zevraj cca 6-7 tis. Nevie niekto o koho sa jedna?
http://www.sky-cz.com/n/cz/vyrobky/zalo ... standardni