Kniha navstev
Re: Kniha navstev
Jaro, ďakujem za operatívny telefonát - lietanie našich pilotov v hlavných správcach na Markíze. Organizátori súťaže aj piloti príjemne prekvapili. Pekne ste sa predviedli.
Verím, že sa teraz začnú hlásiť noví žiaci!
Verím, že sa teraz začnú hlásiť noví žiaci!
Thalhofer GT
Bautek Fizz
Bautek Fizz
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Edmond, načo píšeš takéto bezduché komentáre a vedecké analýzy.
Nuž, kde-kto tu, na tomto fóre má priebežne počas roka iné a onakvejšie jalové rečí a prezentuje sa aj väčšími hovädinami - len aby niečo povedal..!
Thalhofer GT
Bautek Fizz
Bautek Fizz
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Škoda, že som nestihol tie správy na Markíze. Skúšal som si to pozrieť v archíve na ich webe, ale že "zaregistrujte sa ... zadarmo 7 dní ...". V tom momente moja pravá ruka na myši chytila alergickú reakciu a silne sa začala triasť. Takže som si to nakoniec nepozrel. Ale muselo to byť dobré, keď žena vravela, že ste rozprávali štyri minúty.
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ďakujem Ivan, kde by som bol bez teba ... Stopol som si to, a trvalo to 1'20".
Pekne rozprávali chlapci. Vidno, že to nie sú žiadni vyrehotaní mládenci. Zvlášť Laco pôsobil dojmom zrelého znalca Ešte taká podrývačská otázka - Fera sa nespýtali na nič?
Pekne rozprávali chlapci. Vidno, že to nie sú žiadni vyrehotaní mládenci. Zvlášť Laco pôsobil dojmom zrelého znalca Ešte taká podrývačská otázka - Fera sa nespýtali na nič?
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
peto kde si to nakoniec nasiel? to voyo nastartovalo aj mna..
LEn tak bokom k voyo:
Cez velku noc som si to zaplatil cez sms, kedze som chcel vidiet jeden serial (inde sa zohnat nedal). Zaujimave bolo, ze to po mesiaci neblokli len prisla info sms (taka nenapadna strucna), ze ked to cez sms s nejakym textom nestopnem tak mi zase pobezi dalsi mesiac a stiahnu mi prachy.. Tak som to stopol..
Dva dni nato telefonat..z voyo.. preco som to stopol, co sa mi nepacilo.. a ze "teraz mate tyzden zadarmo" , Nevedela teta pochopit, ze som si pozrel co som chcel a viac ich nepotrebujem...
Teraz jak mi vybehlo zase registracia.. postupoval som ako gaspi..
LEn tak bokom k voyo:
Cez velku noc som si to zaplatil cez sms, kedze som chcel vidiet jeden serial (inde sa zohnat nedal). Zaujimave bolo, ze to po mesiaci neblokli len prisla info sms (taka nenapadna strucna), ze ked to cez sms s nejakym textom nestopnem tak mi zase pobezi dalsi mesiac a stiahnu mi prachy.. Tak som to stopol..
Dva dni nato telefonat..z voyo.. preco som to stopol, co sa mi nepacilo.. a ze "teraz mate tyzden zadarmo" , Nevedela teta pochopit, ze som si pozrel co som chcel a viac ich nepotrebujem...
- PetoR
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 8:10 am
- Kontaktovať užívateľa:
Ivan, lepsie ako chytat alergiu z registracie, ale z tohto som mal pocit: "Chcel som si pozriet par reklam, a oni mi do toho stale pchali reportaz z nejakych majstrovstiev".Ivan napísal:spravy 20.4.2013 az na konci 49min.
- PetoR
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 8:10 am
- Kontaktovať užívateľa:
Zopar leteckych prihod
http://cestovani.idnes.cz/piloti-a-sile ... -sveta_tom" onclick="window.open(this.href);return false;
http://cestovani.idnes.cz/piloti-a-sile ... -sveta_tom" onclick="window.open(this.href);return false;
Chlapi! Aj preto mam ANTIK TV kde si v archive kuknem co chcem a kedy chcem...teda 3 tyzdne dozadu. Ci do zadku?sidewinder napísal:peto kde si to nakoniec nasiel? to voyo nastartovalo aj mna..
LEn tak bokom k voyo:
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
Skus.. ale skor "do zadku" na iptv.antik.sk/archiv/ uz markiza nejaky ten piatok nieje . mozno ak ma niekto ten setobox.. od antiku. tak tam to najde.. nefiem.
Ano ano, myslel som ten SEX-top box.
Chalani stiahol som to zo sextopboxu vo FUJ HD. Je to formát .TS, VLC player to zváda ako tak, nech to Jaro-Chefo prekonvertuje na našu vieru a dá to na juťiub na Delta Klub Košice ....
odkaz ... o chvíľu to tam je ....
http://www.rnt.sk/delta/markiza_hd.ts 64MB
odkaz ... o chvíľu to tam je ....
http://www.rnt.sk/delta/markiza_hd.ts 64MB
Naposledy upravil/-a raf3 v Po Apr 22, 2013 9:52 am, upravené celkom 1 krát.
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
Rado.. dakovala