Kniha navstev
Re: Kniha navstev
to Basileo: Ak chces ist lietat musis telefonovat. Vecer ze ides a rano dohodnut detaily ak je potreba.
Rano mam na mysli o 7ej, nie o 9-tej ak chces ist so mnou alebo Misom.
O 9-tej sme vecsinou uz na ceste.
Ak by si siel s Lacom tak to je ine (prepac Laco, nedalo mi)
Rano mam na mysli o 7ej, nie o 9-tej ak chces ist so mnou alebo Misom.
O 9-tej sme vecsinou uz na ceste.
Ak by si siel s Lacom tak to je ine (prepac Laco, nedalo mi)
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Chlapci pekne ste si polietali. Ja som si pekne pobagroval.
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Po víkende sa kochám pohľadom ako sa úspešne doťahujeme na Japoncov v XC
Mám len jednu poznámku na zamyslenie.
Veľa sme prediskutovali o súťažiach. Minulý týždeň sme využili len jeden deň na Čiernej kope a v sobotu bolo jasné že sme mohli mať 4 letové dni. Viem že stanovenie trate s vetrom nie je vždy jednoduché ale dalo sa. Preto som už dal na predsedníctvo aj podnety aby sme už zverejnili body zmien ŠP. Ťažko čokoľvek organizovať keď snaha vychádza nazmar. Ale neberiem to tragicky len ma mrzí že nemáme dnes odlietaných 6 tratí ale len 3. (Mimo 2012) Bolo by to nevídané.
Rekapitulácia:
1. Streda vychádzala dobre aj sme leteli len nás bolo málo
2. Štvrtok vychádzal s cirusom ale letieť aspoň miestne sa dalo, ideálne pre začiatočníkov.
3. Piatok tu bol pekný a aj keď poobede PG odleteli nejaké kilometre. Na ČK sa na svahu dá čakať.
4. Sobota s dobrým juhom, síce v zostave 6-8 krídel to nie je na Kapušany ale dala sa aj ČK alebo Bučie. Pekné kilometre.
Resumé:
Preto som zástancom súťaže s pevným termínom na viac dní. Ved v toto plánované obdobie je spravidla počasie tak že to buď vyjde alebo nie. My sme zatiaľ využívali len tu voľbu nie.
Preto čo najskôr urobme zmeny a leťme súťaž vtedy keď je to naozaj dobré. Urobte si kalkuláciu čo vás vyjde cesta za počasím. Stačia 3 piloti v aute a cena je normálna ako každý iný letový deň.
Týmto chcem len podporiť Vašu snahu dobehnúť to Japonsko.
Mám len jednu poznámku na zamyslenie.
Veľa sme prediskutovali o súťažiach. Minulý týždeň sme využili len jeden deň na Čiernej kope a v sobotu bolo jasné že sme mohli mať 4 letové dni. Viem že stanovenie trate s vetrom nie je vždy jednoduché ale dalo sa. Preto som už dal na predsedníctvo aj podnety aby sme už zverejnili body zmien ŠP. Ťažko čokoľvek organizovať keď snaha vychádza nazmar. Ale neberiem to tragicky len ma mrzí že nemáme dnes odlietaných 6 tratí ale len 3. (Mimo 2012) Bolo by to nevídané.
Rekapitulácia:
1. Streda vychádzala dobre aj sme leteli len nás bolo málo
2. Štvrtok vychádzal s cirusom ale letieť aspoň miestne sa dalo, ideálne pre začiatočníkov.
3. Piatok tu bol pekný a aj keď poobede PG odleteli nejaké kilometre. Na ČK sa na svahu dá čakať.
4. Sobota s dobrým juhom, síce v zostave 6-8 krídel to nie je na Kapušany ale dala sa aj ČK alebo Bučie. Pekné kilometre.
Resumé:
Preto som zástancom súťaže s pevným termínom na viac dní. Ved v toto plánované obdobie je spravidla počasie tak že to buď vyjde alebo nie. My sme zatiaľ využívali len tu voľbu nie.
Preto čo najskôr urobme zmeny a leťme súťaž vtedy keď je to naozaj dobré. Urobte si kalkuláciu čo vás vyjde cesta za počasím. Stačia 3 piloti v aute a cena je normálna ako každý iný letový deň.
Týmto chcem len podporiť Vašu snahu dobehnúť to Japonsko.
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
CHalani Kubinsku holu ste niekedy s rogalami lietali?
chodim tadial okolo a v zime lyzovat. Stale nad tym uvazujem.
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Chlapci , nemate niekto doma navyse nejaky propagacny diar 2013? Zbytocne budem kupovat, ak niekto nepouziva a ma.
Chefo myslíš ten od PLAYBOYa?
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Nee, hocijaky vreckovy. Ak nik, tak pojdem daco kuknut do mesta.
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Žiadne reakcie na Ferov názor o riešení Plučových výsledkov v Nitre?
opytam sa v robote a dam ti vediet.Chefo napísal:Chlapci , nemate niekto doma navyse nejaky propagacny diar 2013? Zbytocne budem kupovat, ak niekto nepouziva a ma.
Chysta sa niekto na zajtrajsie preteky na straniku? Potrebujem totiz to vzdusnu podporu
atlasar <= vranar
- Ivan Plucko - NAY
- Dátum registrácie: Ut Okt 23, 2007 8:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
zjatra nie ale v nedelu asi ano
Ja asi tiez v nedelu.
btw mame dalsieho inspektora : Vlastik Hlosek
btw mame dalsieho inspektora : Vlastik Hlosek