Kniha navstev
Re: Kniha navstev
Autor tohto rebricka nebude ziadny odbornik, no urcite je to expert o ktoreho mudre "skvosty ducha" sa pobiju v kazdej relacii typu telerano, ci bulvarnom platku.
Ozaj, iba pre istotu:
EXPERT = clovek ktory vie hovno o vsetkom
ODBORNIK = clovek ktory vie vsetko aspon o tom hovne.
Normalne mam chut zobrat ho ako pasaziera do tandemu, no nie v postroji, ale za vajca by visel...a potom moze pisat o adrenaline.
Ozaj, iba pre istotu:
EXPERT = clovek ktory vie hovno o vsetkom
ODBORNIK = clovek ktory vie vsetko aspon o tom hovne.
Normalne mam chut zobrat ho ako pasaziera do tandemu, no nie v postroji, ale za vajca by visel...a potom moze pisat o adrenaline.
To je dobra kofotina!
-
- Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 9:07 pm
- Kontaktovať užívateľa:
hej ale v 56 roku zivota podla http://data.blog.ihned.cz/c1-59711910-j ... i-aplikaci , je pravdepodobnost umrtia pozemstan/rogalista = 5,6/1. Otazka je : ako nebyt tym 560-tym nestastnikom. Navyse nezalietat si a zomriet - uboha smrt . Takze kde ideme lietat cez vikend.
Kto uverejnil tento clanok? zhanam MICpredzosilovac DAKUJEM.
Kto uverejnil tento clanok? Alebo kto poskytne kontakt na danu osobu? DAKUJEM
Prototyp je na svete, chce to dobré konektory, plošák, a kabliky. Nie je potrebný zosilovač v mieste mikrofonu. Ja to mám v prilbe, pevný prívod zabezpečený proti vytrhnutiu, dobré konektory, mikrofon na husacom krku pred tvár. Ešte riešim vhodnejšie prevedenie PTT.
Prívod GND+MIC+EAR, výstup GND+MIC a GND+EAR. prívod PTT sa rieši konektorom v mieste pripojenie prilby ku kabelaži od rádia.
Kto ma záujem Chefo vyrobí, odhad je do 15 E. Dodávka je plošák cca 1,5x2 cm s konektormi. Doporučíme vhodný kabel a pripajacie konektory.
Prototyp je na svete, chce to dobré konektory, plošák, a kabliky. Nie je potrebný zosilovač v mieste mikrofonu. Ja to mám v prilbe, pevný prívod zabezpečený proti vytrhnutiu, dobré konektory, mikrofon na husacom krku pred tvár. Ešte riešim vhodnejšie prevedenie PTT.
Prívod GND+MIC+EAR, výstup GND+MIC a GND+EAR. prívod PTT sa rieši konektorom v mieste pripojenie prilby ku kabelaži od rádia.
Kto ma záujem Chefo vyrobí, odhad je do 15 E. Dodávka je plošák cca 1,5x2 cm s konektormi. Doporučíme vhodný kabel a pripajacie konektory.
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Kto uverejnil tento clanok? zhanam MICpredzosilovac DAKU
Jaro alebo Mišo G, alebo posledne to vyrábal pre mňa Chefo. AJ včera som si to overil funguje to. mam ešte info o variante bez zosiku el nemal som čas na skúšanie.
Neviem ci sa este niekto po tom clanku odhodla ist lietat ...
Cize kam cez vikend?
Cize kam cez vikend?
Laminar 13 R ...
Chlapi ani neviete ako dobre, že ste dnes neboli na Sľubici .... My sme tam stáli ako počas horúceho leta v bazéne na Tritone
4x vývoz dokopy cca 50 pilotov .... hrôza ... ešte že Paľo Trcka pri prvom "okne" na oblohe zreval, Lepšie to už nebude ... a hneď nás bolo na štarte o polovicu menej .... a po druhom "okne" sme ostali štyria ... no vydalo to len na 16 minút .... ale bol to vydarený deň!
4x vývoz dokopy cca 50 pilotov .... hrôza ... ešte že Paľo Trcka pri prvom "okne" na oblohe zreval, Lepšie to už nebude ... a hneď nás bolo na štarte o polovicu menej .... a po druhom "okne" sme ostali štyria ... no vydalo to len na 16 minút .... ale bol to vydarený deň!
A okolo Svidníka prešla búrka, do Svidníka ale nedorazila. A tak sme pozorovali krásy oblohy, až kým sme nevyrazili na cestu domov...
Rado, to bol krasny zletak extended doslova ako vysity
Bol Juraj, ale za 3,26 boda ! a to som mal "A" krídlo .... si predstav, že by som mal Béčko ... mohlo to byť za 4!
Chalani pozrite si správy v čase od 26 min : 30 sek.
http://tvnoviny.sk/video/videospravy/te ... ny/2432043
Vie mi niekto pomôcť s takouto konštrukciou ? Laco? Gašpi? ....
http://tvnoviny.sk/video/videospravy/te ... ny/2432043
Vie mi niekto pomôcť s takouto konštrukciou ? Laco? Gašpi? ....
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
rado, neviem neviem.. same kompozity, specialne detaily, je to dost premakane toto na slovensku len tak hocikto nespravi.
tak to si ma fakt sklamal Majo!
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Rado, veru Majo má pravdu. Je to nejaká pokročilá technológia - neviem ani čo to je. Nie je to škrupina, ani pološkrupina, ani nosníková konštrukcia. Nechápem, čo to drží celé pokope, je to nenapodobiteľné.
Je to pokročilá technológia, práve preto som sa obrátil na Vás ... a pokiaľ som dobre videl, celé to po kope drží lepiaca páska!