Kniha navstev
Re: Kniha navstev
Ja sa chcem len tak nesmelo opýtať, či zajtra ide niekto lietať...
Laco, chcu ist moji ziaci (aspon dufam), len sa zatial nevedeli poriadne zdogadat. Isli by Bobo, Dano, Stano, o vychodniaroch si nie som isty. Na Haj by Vas mohol vyviezt Stano Svetlik, ktory teraz prespava pod Turnianskym hradom a vcera bol s nami (jeho tel.0903271818) Ak by s nim bol problem, pozicajte si Daewoo. Ja som s rodinou prec, ale budem na telefone.
Vcera Haj fungoval hlavne termicky a vysoko, dnes by to malo byt spojene so silnejsim vetrom, takze azda bude fungovat aj svahovacka. Ziakom by druhy start za dva dni velmi prospel, uz vcera startovali takmer samostatne a ja som na nich dohliadal zo vzduchu.
Vcera Haj fungoval hlavne termicky a vysoko, dnes by to malo byt spojene so silnejsim vetrom, takze azda bude fungovat aj svahovacka. Ziakom by druhy start za dva dni velmi prospel, uz vcera startovali takmer samostatne a ja som na nich dohliadal zo vzduchu.
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Michal a Jaro gratulujem ku krasnym preletom. ,radujem sa a samozrejme aj trochu zavidim
Michal ten tracklog zo soboty sa neda nejako lepsie hodit na xcontest? lebo ked to stiahnem tak mi ulozi len nejaky zbytok z preletu haj-slubica-lemesaNY.. (nejake posledne dva stupaky)
Michal ten tracklog zo soboty sa neda nejako lepsie hodit na xcontest? lebo ked to stiahnem tak mi ulozi len nejaky zbytok z preletu haj-slubica-lemesaNY.. (nejake posledne dva stupaky)
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Keby som dnes pred obchodom nestretol Norovu zákonitú, ani by som nevedel ako cez víkend pekne polietali. Gratulujem. Hlavne Mišovi. Hotoví pionieri.
Veru, Miso sa uz zapisal do historie slovenskeho zavesneho lietania, take nieco tu pred nim este nikto zo Slovakov nedokazal. Super vykon!
Aj podla mna to je nieco uzasne co Miso uletel a to na kridle ktore lieta len o malicko lepsie ako stoziarove.
a tak isto ukazal ze sa netreba bat startovat skoro. Samozrejme su dni ked to funguje az poobede, ale v normalne letove dni
ak clovek chce uletiet nejaku vzdialenost musi startovat skoro. v nedelu by sa na Kralovke dalo startovat aj o11-tej.
Ale ani to asi nezmeni myslenie niektorych starych hercovnikov, ktori sa chcu o 10-tej dohovarat ze kam ideme lietat...
a tak isto ukazal ze sa netreba bat startovat skoro. Samozrejme su dni ked to funguje az poobede, ale v normalne letove dni
ak clovek chce uletiet nejaku vzdialenost musi startovat skoro. v nedelu by sa na Kralovke dalo startovat aj o11-tej.
Ale ani to asi nezmeni myslenie niektorych starych hercovnikov, ktori sa chcu o 10-tej dohovarat ze kam ideme lietat...
Noro, citim v Tvojej poznamke vycitku aj voci sebe, ale nezabudaj na to, ze roky uz chodim so ziakmi, pre ktorych skory start nie je zaujimavy. Musel som ozeliet vela vlastneho lietania kvoli tomu, aby tu v KE aspon niekto lietal.
Podstatnou sucastou Misovho uspechu je Duri Koever a to, ze sa Miso nemusi obzerat na druhych. To nie je vycitka, ale konstatovanie a sucasne trochu zavisti v tom, ako si to dokazal zariadit. Ja som to nedokazal
Vdaka Misovi ale uz nemusime mat komplexy menejcennosti voci PG, ktorych logisticke problemy su radovo mensie ako nase. Vidno, ze aj s rogalom sa da letiet daleko.
Podstatnou sucastou Misovho uspechu je Duri Koever a to, ze sa Miso nemusi obzerat na druhych. To nie je vycitka, ale konstatovanie a sucasne trochu zavisti v tom, ako si to dokazal zariadit. Ja som to nedokazal
Vdaka Misovi ale uz nemusime mat komplexy menejcennosti voci PG, ktorych logisticke problemy su radovo mensie ako nase. Vidno, ze aj s rogalom sa da letiet daleko.
Potrebujem zohnat kontak na nejakeho motoroveho paragliadistu z okolia MI, ktory robi tandemove lety.
Za kazdy kontakt vopred dakujem.
Kontakty mi prosim poslite cez sukromnu spravu.
PS: Nie je to pre mna.
Za kazdy kontakt vopred dakujem.
Kontakty mi prosim poslite cez sukromnu spravu.
PS: Nie je to pre mna.
Laminar 13 R ...
Noro nechcel som reagovat, ale Tvoje neustale vyplakavanie ma uz privadza do miernej zurivosti. Preto to teraz rychlo dostanem zo seba von a potom mi je to uz jedno.
Uz dost dlho vyplakavas preco sa nechodi na kopec skor. Niekde som cital, ze ak sa chces stazovat, priprav si aj riesenie. Vidim ale, ze Tvoj pripad to nieje, no neviem sa rozhodnut ci preto, lebo si ako:
1. chlapec, ktory neustale ziada od svojich rodicov nieco, co mu vsak oni nemozu dovolit a on to NEVIE za ziadnu cenu pochopit, lebo je este maly a jeho myslenie na to jednoducho nestaci.
2. alebo si stary egoista, ktory sice TUSI dovody, ale za ziadnu cenu nevie pochopit preco si to ostatny nevedia zariadit tak ako on, hoci ma pravdu.
Noro ver mi, ze nikto nechce vedome sabotovat Tvoje preletove ambicie. A kazdy vie, ze mas pravdu v tom, ze niekedy sa oplati startovat skoro. Ale jednoducho pochop, ze kazdy ma svoj dovod a nerobi to naschval. Preto teraz ja NEVIEM pochopit, preco si si to uz davno nezariadil tak, ako to robi Miso. Bud sa pridal k nemu, alebo si nasiel osobneho zvozara/ku!!! Namiesto toho stale citam na fore, ze maly sme ist skor, ja som vam to vravel a tak...
Prepac Noro, ale potreboval som to uz dostat von. Aj ked nelietam, sledujem trochu dianie a niekedy mavam pocit, ze sa to tyka aj mna.
No a teraz musim skonstatovat, ze sa zo mna stal riadni filozof-ufrflanec. Fuj, to som teda dopadol. Asi uz budem musiet zacat chodit viacej lietat Ci?
Uz dost dlho vyplakavas preco sa nechodi na kopec skor. Niekde som cital, ze ak sa chces stazovat, priprav si aj riesenie. Vidim ale, ze Tvoj pripad to nieje, no neviem sa rozhodnut ci preto, lebo si ako:
1. chlapec, ktory neustale ziada od svojich rodicov nieco, co mu vsak oni nemozu dovolit a on to NEVIE za ziadnu cenu pochopit, lebo je este maly a jeho myslenie na to jednoducho nestaci.
2. alebo si stary egoista, ktory sice TUSI dovody, ale za ziadnu cenu nevie pochopit preco si to ostatny nevedia zariadit tak ako on, hoci ma pravdu.
Noro ver mi, ze nikto nechce vedome sabotovat Tvoje preletove ambicie. A kazdy vie, ze mas pravdu v tom, ze niekedy sa oplati startovat skoro. Ale jednoducho pochop, ze kazdy ma svoj dovod a nerobi to naschval. Preto teraz ja NEVIEM pochopit, preco si si to uz davno nezariadil tak, ako to robi Miso. Bud sa pridal k nemu, alebo si nasiel osobneho zvozara/ku!!! Namiesto toho stale citam na fore, ze maly sme ist skor, ja som vam to vravel a tak...
Prepac Noro, ale potreboval som to uz dostat von. Aj ked nelietam, sledujem trochu dianie a niekedy mavam pocit, ze sa to tyka aj mna.
No a teraz musim skonstatovat, ze sa zo mna stal riadni filozof-ufrflanec. Fuj, to som teda dopadol. Asi uz budem musiet zacat chodit viacej lietat Ci?
Edo, nechapem zmysel Tvojho prispevku.
Neplacem. Konstatujem.
A hovorim to stale preto ze preletove ambicie aj ambicie miestneho polietania sa daju sklbit dohromady.
Staci byt na kopci skor!!! kto chce leti o 11:30, kto nechce tak skoro tak o 14tej.
Je to take jednoduche ako facka.
Chce to len male prisposobenie sa tych, co nechcu letiet skoro.
Neplacem. Konstatujem.
A hovorim to stale preto ze preletove ambicie aj ambicie miestneho polietania sa daju sklbit dohromady.
Staci byt na kopci skor!!! kto chce leti o 11:30, kto nechce tak skoro tak o 14tej.
Je to take jednoduche ako facka.
Chce to len male prisposobenie sa tych, co nechcu letiet skoro.
Neviem ci si cital Jurajov prispevok a ci si ho pochopil. Mojim poslednym konstatovanim je, ze v tvojom pripade plati bod 1.
-
- Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 9:07 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Toto je iny adrenalin : http://www.xcontest.org/world/cs/prelet ... 2013/10:42
Miso, v tejto suvislosti sa Ta chcem spytat, ako si to zvladal fyzicky. Sobota uz bola pre mna dost ostra a neviem si predstavit robit v podobnych podmienkach dalsi den 5-hodinovy prelet.
Edo, podla mna si pleties hrusky s jablkami.
A nevidim nic filozoficke na tom, kedy si rano volat.
Ked chcem ist lietat s Jarom alebo Misom, volame si rano po siedmej, ked pozrieme predpoved.
Je na tom nieco nelogicke?
V sobotu som na Haj vyrazil o 8:30. Nad cim spekulujes...???
A nevidim nic filozoficke na tom, kedy si rano volat.
Ked chcem ist lietat s Jarom alebo Misom, volame si rano po siedmej, ked pozrieme predpoved.
Je na tom nieco nelogicke?
V sobotu som na Haj vyrazil o 8:30. Nad cim spekulujes...???
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Chalani kaslite nato.. Je nas prilis malo nato, aby sme sa kusali koli prkotinam a zbytocne. Nejde ani o rekort ani o majstra zemegule. kaslite nato.