Kniha navstev
Re: Kniha navstev
Keby som mal zenu, ktoru este viem presvedcit, tak ju beriem aj so synom sankovat sa.
Fotky a videa z Lady budu o chvilu. Uz to stahujem.
Práve mi volal Jožko Balčák. Aby sme na neho nezabudli a zobrali ho do Žiliny na školenie inštruktorov.
Kto nema lamaci kil, ma tuto moznost http://www.youtube.com/watch?v=VtohVMNzjPM" onclick="window.open(this.href);return false;
Rozmýšľam ako primontovať (prišiť) kýl .... lebo táto pomôcka je super!!!
Skus nejako takto http://www.sarkany.sk/produkty/rychlosk ... -1drak.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;raf3 napísal:Rozmýšľam ako primontovať (prišiť) kýl .... lebo táto pomôcka je super!!!
DusanK: velmi pekne video. Vyzeralo to este ako z cias Hippies Ak by niekto chcel, mam to sosnute ako mp4.
Monotrike
Nechcem byť prehnaný optimista, ale v utorok to vyzerá tak, že ideme na Háj (pešo samozrejme). Pripraviť si ľahké krídla a náhradné ponožky...
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ja by som sa pridal, ak budem mat na com
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Ja som po chorobe ale ako serpa na drobnosti a dokumentarista by som siel. Brknem ti laco v pondelok vecer, ze co a ako.
Jaro, neboj sa, krídlo sa nájde..., len či bude aj dosť síl
Marián, samozrejme RLP, bodovač, dokumentarista a ombudsman je rovnako dôležitý...
Marián, samozrejme RLP, bodovač, dokumentarista a ombudsman je rovnako dôležitý...
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Sil je dost, uz sa kondicne tuho pripravujem. Dnes hodinovy beh s prevysenim 300 m a plavaren :D. ZOberem vyskusat taky postroj na chrbat pre nosenie krisla. Dufam, ze bude fungovat
Ešte k minulotýždňovému lietaniu... Dnes som trochu upratoval auto a našiel som neidentifikovateľnú čiapku a dva páry plátených (tiež neidentifikovaných) rukavíc. Ak sa nikto neprihlási, po 30 dňoch ich zmažem.
Trojdňový meteogram zatiaľ potvrdzuje na Háj utorok...
... Háj zajtra... kto ide? aby sme vedeli zorganizovať -sa. Stretneme sa pred Jurajovou garážou? tak okolo 10.00.
... Háj zajtra... kto ide? aby sme vedeli zorganizovať -sa. Stretneme sa pred Jurajovou garážou? tak okolo 10.00.