Kniha navstev
Re: Kniha navstev
No a predbežne v piatok by mohol byť Kohút...
No, najkrajsia je spevacka z Filipin, ktora tu v hoteli v bare uz rok spieva jazz a soul.
Dnes opustam hotel a vydavam sa do "divoCiny"
Dnes opustam hotel a vydavam sa do "divoCiny"
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
My asi pojdeme na Plese, este uvidime rano. Pre teba laci pravdepodobne nerelevantne
- Robo Murin
- Dátum registrácie: So Jan 26, 2008 2:00 pm
Ak by niekto v nedeľu z KE šiel lietať - napíš alebo volaj.
Minule som bol opäť na Dubine na "súkromnej" brigáde. Pokračoval som v skultúrňovaní cesty nad záhradkami do sedla a v zasypávaní mlák pri príjazde do sedla.
So Stanom (domáci z pristávačky) sme potom išli pozrieť k stožiaru (k tomu, ktorý je bližšie k novej štartovačke) na možný spôsob uchytenia veterného rukáva. Rád by som ho ušil čo najskôr, aby do hlavnej sezóny slúžil svojmu účelu. Dohodol som sa s ním, že jeden rukáv umiestnime na nejaký stĺp (rúru) na jeho plot. Mohol by tam byť počas celého leta.
Podľa predpovede smeru vetra predbežne vychádza na tento štvrtok na Dubinu južný vietor. Mám voľno a ak sa to nezmení, tak určite pôjdem?
Pridá sa niekto?
So Stanom (domáci z pristávačky) sme potom išli pozrieť k stožiaru (k tomu, ktorý je bližšie k novej štartovačke) na možný spôsob uchytenia veterného rukáva. Rád by som ho ušil čo najskôr, aby do hlavnej sezóny slúžil svojmu účelu. Dohodol som sa s ním, že jeden rukáv umiestnime na nejaký stĺp (rúru) na jeho plot. Mohol by tam byť počas celého leta.
Podľa predpovede smeru vetra predbežne vychádza na tento štvrtok na Dubinu južný vietor. Mám voľno a ak sa to nezmení, tak určite pôjdem?
Pridá sa niekto?
Thalhofer GT
Bautek Fizz
Bautek Fizz
Toto je miesto, kde som si v lete v r. 2011 2 dni polietal - štart na J, JZ smer nad horským hotelom Refugio Perugia, pristátie vpredu dole pod obcou San Pelegrino - presne ako v tom videu.
Veľmi rád by som tam ešte šiel, aj keď je to trochu ďaleko. Ak sa to spojí s pobytom pri mori, tak s rodinou, tak nič lepšie sa nedá vymyslieť. Ešte tak násť jednéhjo-dvoch parťákov!
To druhé video je zo štartu na sever do kotla mestečka Castellucio (na videu pod ZK na samom začiatku).
http://www.youtube.com/watch?v=HjdjqSWYaq4" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=QWPtwy1Hrrc" onclick="window.open(this.href);return false;
Veľmi rád by som tam ešte šiel, aj keď je to trochu ďaleko. Ak sa to spojí s pobytom pri mori, tak s rodinou, tak nič lepšie sa nedá vymyslieť. Ešte tak násť jednéhjo-dvoch parťákov!
To druhé video je zo štartu na sever do kotla mestečka Castellucio (na videu pod ZK na samom začiatku).
http://www.youtube.com/watch?v=HjdjqSWYaq4" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=QWPtwy1Hrrc" onclick="window.open(this.href);return false;
Thalhofer GT
Bautek Fizz
Bautek Fizz
Je to tam úžasné aj preto, že všade sa dostaneš autom poväčšine normálnou asfaltovou cestou.
Nemci a Rakúšania tam chodia ako na púte do Medžugoria!
Nemci a Rakúšania tam chodia ako na púte do Medžugoria!
Thalhofer GT
Bautek Fizz
Bautek Fizz
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
V hintej vode?
Predbežne som s Jarom M. dohodnutý na Dubinu v utorok 8.4. Chceli sme ísť zajtra, ale na Aladinovi kreslia len slabý JV vietor.
Nepridá sa niekto na utorok? S rádiom only!
Nepridá sa niekto na utorok? S rádiom only!
Thalhofer GT
Bautek Fizz
Bautek Fizz
Dostali ste aj vy nový spravodaj LAA? Je super. Konečne sa to zbytočne neposiela poštou a je to oveľa estetickejšie, na úrovni. Aj Jarove spisovateľské prvotiny boli cekom fajn.
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
myslim, ze ano. Ja sa chystam.