Kniha navstev
- Ivan Plucko - NAY
- Dátum registrácie: Ut Okt 23, 2007 8:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Kniha navstev
Jedno L
Ivan - potom jedno tricko som si zajednal i ja tak mi ho pls vyzdvihni. Prasule na klube Dik
Monotrike
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Pozerám počasie a som nešťastný. Som sám doma volný ako fták a dášť na ceste.
Teda v dedeľu aj napriek zámeru neorganizujem stretnutie a vyhlásenie disciplíny.
Ďalší výhľad je zatiaľ pesimistický ale nádej umiera posledná
Teda v dedeľu aj napriek zámeru neorganizujem stretnutie a vyhlásenie disciplíny.
Ďalší výhľad je zatiaľ pesimistický ale nádej umiera posledná
Jaro, v takom prípade by sme mohli využiť voľnú sobotu a urobiť si na krídlach technickú prehliadku; buď u teba, prípadne u nás v Poprad Aréne a cestu Ti zaplatíme aj s prídavkom.
Čo Ty na to?
Čo Ty na to?
Thalhofer GT
Bautek Fizz
Bautek Fizz
-
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2012 9:03 pm
Ahoj Jaro. Ak vyjde, do Žiliny by som sa rád prišiel pozrieť, aby som videl súťažnú atmosféru. Súťažiť hádam ešte radšej nebudem...
Máme tam rodinu a šiel by som svojím autom. Ak môžeš, jedno tričko by som kúpil tiež. Igor
Máme tam rodinu a šiel by som svojím autom. Ak môžeš, jedno tričko by som kúpil tiež. Igor
-
Jaro, tričko veľkosť M? Mám obvod hrudníka 97. Normál, štíhla postava. Ďík.
Ako to vyzeralo tento vikend s MSR? Kedy sa poleti na Zobore? Ze by sme dosli kuknut.
Monotrike
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ja som to doma zrobil zo samolepiacich tapiet odrazovych a na kus umeliny
Cau Martin, napriklad tu http://www.cesmad.sk/motoplus/?prod=183" onclick="window.open(this.href);return false; za 20 €. Pravdepodobne by si to kupil aj v klasickych obchodoch na autodiely.
-
Neviete kde kupim ten reflexny stvorec na prevoz nadrozmerneho nakladu?
Nazdar chlapi. Ja som to kupil za 16,- Eur na rychlo na benzinke. Mali posledny kus. To som sa splasil. No podla vsetkeho ked presahuje naklad 40cm treba dat aj dopredu. Dalsiu kupim v autodieloch za nejakych 11,-Eur.
Nazdar chlapi. Ja som to kupil za 16,- Eur na rychlo na benzinke. Mali posledny kus. To som sa splasil. No podla vsetkeho ked presahuje naklad 40cm treba dat aj dopredu. Dalsiu kupim v autodieloch za nejakych 11,-Eur.
Vsak vpredu by ti to zavadzalo vo vyhlade. O tom som este nepocul...
už štvrtý rok prevážam na streche šarkanov hore dole po slovensku a zatial mi ani jeden zelenáč nehuboval že nadrozmerka. Vždy kukali jak puci ale keby si chcel tak http://www.dalai.sk/doplnky/reflexna-ta ... ny-naklad/" onclick="window.open(this.href);return false;Rebro napísal:Neviete kde kupim ten reflexny stvorec na prevoz nadrozmerneho nakladu?
Wills Wing T2C 144
Dakujem chalani, tak som si objednal tutok http://www.cesmad.sk/motoplus/?prod=1028
Este sa tam nejak dostat to vyzdvihnut
Jo ten stvorec sa len dozadu dava, takze to tam nejakymi gumkami chytim.
Este sa tam nejak dostat to vyzdvihnut
Jo ten stvorec sa len dozadu dava, takze to tam nejakymi gumkami chytim.
Monotrike
Mne sa to stalo po vyse dvadsiatich rokoch prevazania vtakov na streche, ked ma policajt v Ziline!!!! zrusil a musel som sa vratit (a samozrejme zaplatit pokutu )MilanNR napísal:už štvrtý rok prevážam na streche šarkanov hore dole po slovensku a zatial mi ani jeden zelenáč nehuboval že nadrozmerka. Vždy kukali jak puci ale keby si chcel tak http://www.dalai.sk/doplnky/reflexna-ta ... ny-naklad/" onclick="window.open(this.href);return false;Rebro napísal:Neviete kde kupim ten reflexny stvorec na prevoz nadrozmerneho nakladu?
Never say never