Kniha navstev
Re: Kniha navstev
Ivan, nemudruj, teoretickemu preskusaniu sa aj tak nevyhnes
Uz davno si to B-cko mohol mat. Aj bez preletu.
Uz davno si to B-cko mohol mat. Aj bez preletu.
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Juraj, doteraz mali povinnú teoretickú A PRAKTICKÚ skúšku. Ja som chcel zrušiť aj tú teóriu, ale zo záhadného dôvodu mi to RLP prepísal tak, že tam ostalo to teoretické preskúšanie a pridal tam ešte pár gramatických chýb Ale vďaka aspoň za to.
Tých 15 km je tam preto, že to do istej miery zaručuje:
- schopnosť vytočenia stupáku aj pri zlete Kráľovej hole,
- pristátie na inom mieste, ako je obvyklá somárska lúka.
Ja by som bol za to, aby sa brala priama vzdialenosť, ale o tom by mal rozhodnúť inšpektor ZL. Zatiaľ ho nemáme, pretože pri svojom odchode do zálohy si neurčil nástupcu, a RLP chce aby sme si to vyriešili sami. A ľudia, ktorých by som chcel navrhnúť ja, to nechcú.
Možno je tých 15km ťažší limit, ale tak ako si povedal, nikoho netlačíme do ZK-B. Ak sa netlačí na súťaž, a nechce byť inštruktorom, môže si legálne lietať kde chce, na čom chce, s poistkou LAA. A to priznávanie ZK-B chcem ešte zjednodušiť. Chcel som to priznávanie ZK-B preniesť na inštruktorov, ale s Milanom je ťažká reč. Najprv sa zdá, že nemá nič proti, nepovie slovo, a o 3 mesiace zistíš, že tvoj návrh škrtol. Čo už.
Ivan, môj názor je: aj prelety v minulosti, ľubovoľne dlhá pauza, za hocijakých okolností, len inštruktor, ktorý to podpisuje, by mal mať istotu (má svedkov o jeho štarte a pristátí, alebo videl IGC záznam).
Tých 15 km je tam preto, že to do istej miery zaručuje:
- schopnosť vytočenia stupáku aj pri zlete Kráľovej hole,
- pristátie na inom mieste, ako je obvyklá somárska lúka.
Ja by som bol za to, aby sa brala priama vzdialenosť, ale o tom by mal rozhodnúť inšpektor ZL. Zatiaľ ho nemáme, pretože pri svojom odchode do zálohy si neurčil nástupcu, a RLP chce aby sme si to vyriešili sami. A ľudia, ktorých by som chcel navrhnúť ja, to nechcú.
Možno je tých 15km ťažší limit, ale tak ako si povedal, nikoho netlačíme do ZK-B. Ak sa netlačí na súťaž, a nechce byť inštruktorom, môže si legálne lietať kde chce, na čom chce, s poistkou LAA. A to priznávanie ZK-B chcem ešte zjednodušiť. Chcel som to priznávanie ZK-B preniesť na inštruktorov, ale s Milanom je ťažká reč. Najprv sa zdá, že nemá nič proti, nepovie slovo, a o 3 mesiace zistíš, že tvoj návrh škrtol. Čo už.
Ivan, môj názor je: aj prelety v minulosti, ľubovoľne dlhá pauza, za hocijakých okolností, len inštruktor, ktorý to podpisuje, by mal mať istotu (má svedkov o jeho štarte a pristátí, alebo videl IGC záznam).
Kedze sa staz rusi, rozmyslam kam ist lietat v piatok.
Slubica, Kapusiansky hrad, Nyikom na 2 dni...
kto by siel?
Slubica, Kapusiansky hrad, Nyikom na 2 dni...
kto by siel?
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
ja beriem dovolenku ale kam v tomto hnuse?
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Noro ja makam zajtra, pozajtra, mozem v sobotu, nedelu.
- marek pp
- Dátum registrácie: Po Okt 01, 2007 6:56 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ja mám v piatok dovolenku. Pridal by som sa, ak by sa šlo na Sľubicu, Kapušany, alebo pôjdem na Dubinu.
No ta ja som dovolenku zrusil a teraz vypatram jak ..ujo. Vof roboce i tu...bo uz druhy krat
Vidim Edo, ze si uz zabudol, preco si prestal chodit na sutaze
Ale aspon si si pripomenul
Ale aspon si si pripomenul
- Robo Murin
- Dátum registrácie: So Jan 26, 2008 2:00 pm
Ja mám voľno a šiel by som piatok-nedeľa
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ja idem asi na Gemer a v so, ne by som mohol isť na Baranovo. Bohuš, Jaro dalo by sa?
Ja mozem ist hocikam Piatok-Sobota.
V nedelu oslavujeme 5rocnicu mojho maldsieho syna.
Robo, isiel by si niekam? Na divoko...
Mna stale laka Nyikom. Podla mna to tam bude obidva dni, len piatok hlasia velmi slabe dostupy.
Ale som aj za Slubicu zajtra...
V nedelu oslavujeme 5rocnicu mojho maldsieho syna.
Robo, isiel by si niekam? Na divoko...
Mna stale laka Nyikom. Podla mna to tam bude obidva dni, len piatok hlasia velmi slabe dostupy.
Ale som aj za Slubicu zajtra...
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
noro nebudes dnes behat po meste? ze ti odovzdam GPs, ne ze das zajtra stovku a nebude zaznam...
-
- Dátum registrácie: Pi Aug 29, 2008 4:52 am
- Kontaktovať užívateľa:
Sobota vyzera nadejne na Baranovo. Mozes prist. Nedela mozno aj Plese, so skorym startom, poobede sa ma zamracit predbezne.jaro napísal:Ja idem asi na Gemer a v so, ne by som mohol isť na Baranovo. Bohuš, Jaro dalo by sa?
Mam tiez volno, pridal by som sa k niekomu ked pojde z KE.
V sobotu je super predpoved na KOHUT!!!! Naplanujme nejaky prelet!
Noro, madari budu cez vikend asi lietat na Egeri.
Noro, madari budu cez vikend asi lietat na Egeri.