Kniha navstev
- Ivan Plucko - NAY
- Dátum registrácie: Ut Okt 23, 2007 8:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Dneska na Slubici vietor priamo na komoru okolo 4 m/s do 13-tej.
Potom uz asi len 2m. Ziadna brutalna zima. Padackari polietali do 1200 mnm od 15 min. az cez 1 h. Stupaky okolo 2m/s.
Ja kedze som nezohnal ziadneho rogalistu na lietanie tak som isiel
s Vilom aspon ako turista.
Celou cestou tam aj spat fukal juh
Potom uz asi len 2m. Ziadna brutalna zima. Padackari polietali do 1200 mnm od 15 min. az cez 1 h. Stupaky okolo 2m/s.
Ja kedze som nezohnal ziadneho rogalistu na lietanie tak som isiel
s Vilom aspon ako turista.
Celou cestou tam aj spat fukal juh
Zajtra, t.j. v nedelu, zraz pred garazou o 9.50 s predpokladanym odchodom o 10.00 Predpokladana destinacia Haj. Ak by sme tam nedostali, urobime si novorocne lietanie na Podhaji a ukoncime v motoreste Orgovan. Tesim sa na Orgovan!
Prosim zaujemcov, aby sa mi telefonicky ohlasili, nech si viem pripadne u svojej drahej zabezpecit auto
Podla pocasia je mozna akakolvek ina destinacia. (Kanaraske ostrovy az od 13.1.)
Prosim zaujemcov, aby sa mi telefonicky ohlasili, nech si viem pripadne u svojej drahej zabezpecit auto
Podla pocasia je mozna akakolvek ina destinacia. (Kanaraske ostrovy az od 13.1.)
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ja sa predbezne hlasim s mojou polovičkou. Siel by som autom az do Haja, niekoho mozem zobrat. Podrobnosti rano.
V PO dnes vietor J, na Zlatej bani pod Dubnikom slaby juh až bezvetrie. Na slniečku vcelku teplo.
Noro, ja by som na slubicu isiel lietat ale mas nejaky napad ktory som nedostal ako sa dostat hore s rogalom? Kade ste šli hore? KOlko je tam po ceste snehu?
V PO dnes vietor J, na Zlatej bani pod Dubnikom slaby juh až bezvetrie. Na slniečku vcelku teplo.
Noro, ja by som na slubicu isiel lietat ale mas nejaky napad ktory som nedostal ako sa dostat hore s rogalom? Kade ste šli hore? KOlko je tam po ceste snehu?
- Ivan Plucko - NAY
- Kontaktovať užívateľa:
Jedno auto, traja ludia, dve vrany a zabavna pyrotechnika.
Vysledok: uspesne a zabavne straveny den na kopci s vycvikovymi kridlami.
Take bolo novorocne lietanie. Uz tradicne...
www.deltaclubba.sk
Vysledok: uspesne a zabavne straveny den na kopci s vycvikovymi kridlami.
Take bolo novorocne lietanie. Uz tradicne...
www.deltaclubba.sk
- Ivan Plucko - NAY
- Kontaktovať užívateľa:
Visacka mozno vyzera cudesne ale je velmi oblubena a konfortna. Nikto nevie presne z coho je to prerobene. Hadame ze je to bud z parasutistickeho postroja (popruhov) alebo zo stihacky.
Naposledy upravil/-a Ivan Plucko - NAY v Ne Jan 04, 2009 8:57 pm, upravené celkom 1 krát.
No co je toto za otazka ?juraj napísal:To Pluco: co za cudesnu visacku to mate? Neviem na obrazku rozpoznat popruh okolo pasa
Ved je to jasne na prvy pohlad. Bratislavcania vyvinuli metodiku prechodu z visacky do "lietania bez postroja". Zacnu tym, ze nezapnu popruh okolo pasa, potom nechaju rozopnuty jeden popruh cez nohu, potom druhy,... az kym adept pilotneho umenia moze lietat celkom bez postroja.
Ale aby sa neopicili, tak uz rozpracovavaju metodiku vycviku na lietanie nie len bez postroja, ale aj bez rogala...
(Mimochodom, pri pohlade na tie detaily mam pocit ze je to z OVP-68.)
Naposledy upravil/-a Laco v Ne Jan 04, 2009 8:39 pm, upravené celkom 1 krát.