Kniha navstev
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Kniha navstev
Je to krasne na tých fotkách, pionierske časy. MOžno by sme mohli na tohoročnej výročnej Podbrezovej urobiť nejaké stretnutie aj starých rogalistov.
Skorej je otazka, preco sa nieco podobne uz neorganizuje? Vsetci ste uz prilis stari na taketo capiny?
Monotrike
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
jeden kamos ma na to super vyrok.
Kód: Vybrať všetko
"Dobry napad, beries si to na starost!"
Nuž, tí na tých fotkách už niekoľkí nežijú a a tí zvyšní sú skutočne starí a okrem Bohuša Kolesára nikto z nich nelieta. Tiež som sa pred rokmi trápil tým, že bývalých/starých neviem dotiahnuť na žiadnu akciu, ale keď som dosiahol ich vek, tak ich aj chápem.Rebro napísal:Skorej je otazka, preco sa nieco podobne uz neorganizuje? Vsetci ste uz prilis stari na taketo capiny?
A okrem toho, doba sa podstatne zmenila. Vtedy práca a zarábanie peňazí nebolo až také dôležité a bolo omnoho viac energie a času na koníčky (peňazí nie). Aspoň ja si to tak pamätám
Chapem, ze ludia v urcitom veku uprednostnia pohodlie pred spanim po sirakom. Pomaly je tu i nova generacia. Ved sam ich pripravujes. Co tak ich viezt k tomu, aby sa aktivne posielali na rogalistickom zivote aj mimo lietania? Ked stari piloti budu vidiet snahu, ze sa nieco robi, hadam im to vleje i novu krv a nadsenie, ktore za tie roky vyprchalo.
Urcite spravit maskaradu na kopci nestoji take peniaze, ze by sa to nemohlo organizovat kazdy rok. Zaroven dobra prilezitost ako sa postretaju rodiny.
Urcite spravit maskaradu na kopci nestoji take peniaze, ze by sa to nemohlo organizovat kazdy rok. Zaroven dobra prilezitost ako sa postretaju rodiny.
Monotrike
Dnes ideme na Dubinu; zraz o 11,00 na pristávačke. Zatiaľ ja a Jaro M. Aladin zatiaľ vypisuje samé dobré údaje.
Pridá sa niekto? Marek je mimo PP.
Pridá sa niekto? Marek je mimo PP.
Thalhofer GT
Bautek Fizz
Bautek Fizz
Zatiaľ vietor super, ale oblačnosti je trochu viac, než by bolo vhodné. Predbežne rozhodnutie odkladáme na 12.30 hod.
Thalhofer GT
Bautek Fizz
Bautek Fizz
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
Nastupuje dobré počko. čo s tým urobíme? mali by sme niečo riešiť aby sme využili potenciál aj pre mladý dorast....vozenie, vynášanie, platenie, pitie ... a tak.
Co keby sme spachali v stredu Bukovec?
Siel by som tiez. A zajtra Kapus niekto nahodou?
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
No ako bola dubina? ja som o tretej prechadzal PP a tie "zlovestne" mraky nad dubinou nevyrali vobec pekne ani na turistiku.. aj ked vetrik bol v pohode.Edmond PP napísal:Zatiaľ vietor super, ale oblačnosti je trochu viac, než by bolo vhodné. Predbežne rozhodnutie odkladáme na 12.30 hod.
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
Podme na Dubinu aby sme konečne sfúkli toho Edmonda.
Na Dubinu treba letecku vysielacku...
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
zajtra asik ideme s kolegom kuknut slopovo. Jedno rogalo by sme teoreticky vzali este ak sa pojde.
A dubina - tiez cakam na tu glide zonu ..
A dubina - tiez cakam na tu glide zonu ..
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
tak čakajte ...