Kniha navstev
Re: Kniha navstev
Juraj ma ukecava na Lendak. Kto by este siel?
Este mam miesto v aute.
A ked pozeram na predpoved bude treba ist dost skoro.
Este mam miesto v aute.
A ked pozeram na predpoved bude treba ist dost skoro.
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Rad sa pridam (zistim este co doma, ci to nespojime s vikendom u rodicov). Pozeram do odpredu, dozadu to pocasie.. ale dovod na nejaky super skory odchod nevidim.
Ani ja si nemyslim, ze treba odchadzat o 8.00. Jv. bude fukat do 18.00 LSEC, oblacnost do takmer piatej OK. Staci zraz okolo 9.00-9.30 a o 12.00 sme pripraveni na start. Ale kedze nemam na starost deti a sofer bude na tom trvat, mozem ist skor.
Ja by som siel.
Zatial sme s Robom dohodnuty ze o 9-tej u nho
Na letisku v PP JV vietor 3,5m/s - obdobné počasie ako včera, základňa nad 2000 m.nm.
Vietor na Lendaku sa popoludní vplyvom Tatier zvykne stáčať na JZ - to už potom na štarte fúka sprava po svahu! Aj včera to tak bolo, ale JZ prífuky našťastie netrvali dlho a JV (na komoru) prevažoval až k večeru.
Určite je lepšie tam byť skôr, kým je to pre PG silnejšie a nezavadzajú vo vzduchu. Včera som si takto v čistom prostredí lebedil skoro dve hodiny; PG do vzduchu bojazlivo naskákali až neskoro.
Vietor na Lendaku sa popoludní vplyvom Tatier zvykne stáčať na JZ - to už potom na štarte fúka sprava po svahu! Aj včera to tak bolo, ale JZ prífuky našťastie netrvali dlho a JV (na komoru) prevažoval až k večeru.
Určite je lepšie tam byť skôr, kým je to pre PG silnejšie a nezavadzajú vo vzduchu. Včera som si takto v čistom prostredí lebedil skoro dve hodiny; PG do vzduchu bojazlivo naskákali až neskoro.
Thalhofer GT
Bautek Fizz
Bautek Fizz
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Edmond mam úsmev z tvojej myšlienky ... PG bojazlivo naskákali.
Beriem do úvahy! Však oni, ako som sa dočítal, lietajú častejšie, tak sa predsa nemôžu báť!
... tak si to nahraď slovom "rozpačito", alebo slovo "bojazlivo" jednoducho neber do úvahy.
Isté je, že Andy po štarte nad kopec vôbec nešiel, lietal len v predpolí a vôbec sa mu to nepáčilo a napokon pristál skôr, než plánoval.
... tak si to nahraď slovom "rozpačito", alebo slovo "bojazlivo" jednoducho neber do úvahy.
Isté je, že Andy po štarte nad kopec vôbec nešiel, lietal len v predpolí a vôbec sa mu to nepáčilo a napokon pristál skôr, než plánoval.
Thalhofer GT
Bautek Fizz
Bautek Fizz
-
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2012 9:03 pm
Ahojte, aj mne by to vyhovovalo ísť zajtra na Lendak čím skôr. Dal by som dva štarty ako včera a asi frčal domov. U mojej ženy
budem mať opäť mínusové body. Tak by mi vyhovovalo byť zajtra naspäť čím skôr. Síce tie mínusové body mám podchvíľou...
budem mať opäť mínusové body. Tak by mi vyhovovalo byť zajtra naspäť čím skôr. Síce tie mínusové body mám podchvíľou...
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Takze ja beriem dneska rodinku a vercajg idem k rodicom.. z toporca som na lendaku za 20 minut takze parada. Berem aj 2m, ( nabity odskusany za letu na slopove - nie ako naposledy )
Autom sa da ist az na kopec, alebo nie? Ak ano Noro vies zobrat z pristavacky na kopec +2 rogala?? ak nie dame si z marekom rande skor, ze to vynesieme.
Autom sa da ist az na kopec, alebo nie? Ak ano Noro vies zobrat z pristavacky na kopec +2 rogala?? ak nie dame si z marekom rande skor, ze to vynesieme.
Cesta (zvážnica) na štart je neficiálne "prístupná" - odbočka na ňu začína až na úrovni lesa pri ceste z Lendaku na Tatr. Kotlinu, cca 300 m od okraja lesa. Je lepšie nedráždiť "tigra"- neparkovat hore na zvážnici a tobôž nie na štartovačke., a radšej po vývoze zviezť auto dole na vyhradené dohodnuté parkovisko pri hl. ceste. Ak je zvozár k dispozícii, tak takéto riešnie je určite najlepšie.
Thalhofer GT
Bautek Fizz
Bautek Fizz
6 kridel naraz nevynesiem, ale nie je problem na 2x.
Ak vyrazime z Kosic o 9:15 malo by byt na vsetko dost casu
Ak vyrazime z Kosic o 9:15 malo by byt na vsetko dost casu
Keď sa budem zajtra cítiť na to že môžem, tak by som šiel tiež. Aká je vyťaženosť áut?
-
- Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 9:07 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Zdravim chlapci. Na Lendak Vam netreba specialne auto ak ozeliete 100m nosenia. Nie je problem tam urobit aj 2 - 3 starty , ale nikdy som tam nepristaval. Dufam, ze sa Vam podari skocit na V. Tatry , predpoved je zatial dobra. Tesim sa na foto - video, XContest a drzim palce .