Kniha navstev
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Kniha navstev
Edmond, preháňaš. Náš RLP určite niečo urobil. Ak si myslíš, že to budeš vedieť lepšie, môžeš sa o tú funkciu uchádzať. Ale určite mu aspoň zavolaj.
Majo, tým "nemusí" som myslel, že on je taký istý človek ako my, a môže mať iný názor na vec.
Majo, tým "nemusí" som myslel, že on je taký istý človek ako my, a môže mať iný názor na vec.
Peťo, aj ja dúfam, že RLP LAA niečo urobil - však je za prácu pre členov LAA platený!!!
V čom preháňam? Preháňam azda, ak si myslím, že platený funkcionár by mal byť aktívnejší?
Predpokladám, že RLP LAA pri rokovaniach so zástupcami LPS, š.p. o zmenách v usporiadaní vzdušného priestoru a o gliding zónach bol prítomný a že vie aj to, že o gliding zóne Dubina sa uvažovalo, ale že z určitého dôvodu to zostalo "visieť" nedoriešené. On jediný za LAA je o tejto problematike kompetentný s LPS rokovať a riešenie posunúť ďalej.
O gliding zóne Dubina by nám teda niečo bližšie mohol povedať jedine on.
V čom preháňam? Preháňam azda, ak si myslím, že platený funkcionár by mal byť aktívnejší?
Predpokladám, že RLP LAA pri rokovaniach so zástupcami LPS, š.p. o zmenách v usporiadaní vzdušného priestoru a o gliding zónach bol prítomný a že vie aj to, že o gliding zóne Dubina sa uvažovalo, ale že z určitého dôvodu to zostalo "visieť" nedoriešené. On jediný za LAA je o tejto problematike kompetentný s LPS rokovať a riešenie posunúť ďalej.
O gliding zóne Dubina by nám teda niečo bližšie mohol povedať jedine on.
Thalhofer GT
Bautek Fizz
Bautek Fizz
kto by siel zajtra lietat???
Eger? Krivostianka?
Eger? Krivostianka?
Chysta sa dakto cez vikend na Slubicu?
Inac ta Krivostanka by sa nedala zletiet na bielej vrane pripadne v lahu?
Inac ta Krivostanka by sa nedala zletiet na bielej vrane pripadne v lahu?
ZK-1A
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ja idem na Gemer a nejako nevidím perspektivu. Porobím čo mi treba aby som bol o týždeň ready.
- Robo Murin
- Dátum registrácie: So Jan 26, 2008 2:00 pm
Noro, zavolám ráno...
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
Kto bol dnes na Baldovciach?
Edmond s Katkou
-
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2012 9:03 pm
Spravil som dva štarty, no nejak som sa necítil vo svojej koži. A tiež ma mrzí, že sa mi nepodarilo svahovať. Neviem teraz či nebol dobrý vietor, alebo asi najskôr robím niekde chybu. Alebo že by tá vrana?
jaro napísal:Zajtra bude vyvoz na ciernu kopu. Kto ma zaujem, nech sa mi ozve. Jarogalista
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
chystate sa niekto dnes tu CK?
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
odchadzam na ČK