Kniha navstev
Re: Kniha navstev
Edmond odchadza na dovolenku na dva tyzdne tak ak by sa machcel niekto ujat na nejaky ten zletak na vrane budem sa tesit
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
v so, ne som doma ozvem sa ak niekde budem chcieť vyraziť.
Kľúče sú pod rohožkou...katka napísal:Edmond odchadza na dovolenku na dva tyzdne ...
No neviem, neviem ci si ich nezobral so sebou...pre istotu
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ak si niekto nevšimol, o týždeň máme ďalší termín MSR. DIskusia tu v Súťaže a organizované akcie » MSR » Rogalo Cup 2.kolo
Kedze tento týždeň som máme doma akciu "dvaja chlapi v chalupe" tak klub bude dnes v Barci.
Neurazím sa, ak mi dáte vedieť kto príde, (aby som potom nemusel ešte 2 týždne jesť klobásy...)
Neurazím sa, ak mi dáte vedieť kto príde, (aby som potom nemusel ešte 2 týždne jesť klobásy...)
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
JOJ laco, preco vnasas do mojej hlavy taka tazke dilematicke ulohy ??? HA preco mi to robis?
ale skusim to dat, takze napis si ma na 50%, alebo
nepis si ma, ale prosim napis ake klobasky a kde mam kupit pre seba (ktore su najlepsie), a ked dojdem supnes na uhlie.
ale skusim to dat, takze napis si ma na 50%, alebo
nepis si ma, ale prosim napis ake klobasky a kde mam kupit pre seba (ktore su najlepsie), a ked dojdem supnes na uhlie.
Ach jaj, ale do r.... Zase som v praci
Marin normalne dojdi,→́ klobas bude dost, nemusis nic nosit. Ja som len chcel vediet priblizne. Ci 4,5 cloveka, či 35...
Ponuka sa Nuka aj pre mna ci Zeny rogalistky tam nechcete ?
...teraz píšeš? Ked uz sme zadusili pahrebu. Samozrejme, že platilo pre rogalistov SK a CZ bez rozdielu veku národnosti, náboženstva a pohlavia
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
farba pleti???
Niečo medzi RAL 1014 a RAL 9007.
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Tak ja neviem, čím to je. Bicyklom z Ťahanoviec do Barce, v premávke, cez semafory - 30 minút, ale o jedenástej večer naspäť, ulice prázdne, a trvalo mi to 40 minút.