Kniha navstev
Re: Kniha navstev
Chlapi nevychadza mi to tento vikend. Neviem prist na presnost. Mrzi ma.
Tak dondi aspon na pondelok. Dovolenka vybavena, tak dojdite i na pondelok trosku poviat.
Monotrike
Nuž chôpi!!! Nikdo nedá žádní report zos pristátijá, tak ja som si v samom očakávaní vygúúúglil toto https://www.youtube.com/watch?v=9iU5dMyj2RU" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako ste polietali? Pozeral som vas na online web cam.
Ako ste polietali? Pozeral som vas na online web cam.
Vytrim, uz coskoro. Toz, neskoro vecer sme dosli a spat sa chodilo za hlbokej noci. Nebolo kedy pisat a za tej hlbokej tmy ani nebolo vidiet co pises
Monotrike
zdravim pani, nenajde sa u niekoho zbytocna 22mm duralova rurka v hrubke min.1mm. Potrebujem cca 30 cm aby som si spravil aj do zalohy cast "kovania" do WW sporta. Rurka za zasuva v hornej casti do finsterwalderovskej trapezy a na druhej strane sa spaja s kovanim. Diiiiky moc
Sak to je Miso...
A ako sa usmieva, huncút jeden!!!
Madarsky piloti si uz vsimli Misove prelety z Haja. Konkretne tento http://www.xcontest.org/world/en/flight ... 2015/11:49" onclick="window.open(this.href);return false;
Dostal som preto opravnenu otazku, ake to tam je a co sa odtial este da letiet. Neviem ci si to tam obzreli na Guugly, ale straaasne sa im to tam paci.
Zial, musel som ich schladit pre vsetkym nam zname dovody. A to sa sem chystali Pani Piloti.
Dostal som preto opravnenu otazku, ake to tam je a co sa odtial este da letiet. Neviem ci si to tam obzreli na Guugly, ale straaasne sa im to tam paci.
Zial, musel som ich schladit pre vsetkym nam zname dovody. A to sa sem chystali Pani Piloti.
- Robo Murin
- Dátum registrácie: So Jan 26, 2008 2:00 pm
Edo,
máš v rukách ohromnú možnosť dohodúť - spraviť výmenou za Tokaj. Možno ako hostia. Obe strany by možno museli spraviť drobné úpravy v dohodách resp. obhájiť správne vysvetlenie existujúcich dohôd, ale asi nikto okrem teba vďaka jazykovým schopnostiam to nedokáže....
Robo
máš v rukách ohromnú možnosť dohodúť - spraviť výmenou za Tokaj. Možno ako hostia. Obe strany by možno museli spraviť drobné úpravy v dohodách resp. obhájiť správne vysvetlenie existujúcich dohôd, ale asi nikto okrem teba vďaka jazykovým schopnostiam to nedokáže....
Robo