Kniha navstev
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Kniha navstev
Veď som aj skúšal presvedčiť druhé-ja z druhej dimenzie, aby sa teleportovalo do mojej dimenzie a prebralo moje aktivity v práci, aby som mal čas na nové veci, ale ono mi iba povedalo, že či mi nehrabe. Takže, chlapci, hľadajte iné meno.
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Chlapci, ale v pondelok nam otvorili jaja2 .. a spolu s jaja1 mame skratenie obchadzky levoce (nemesany - spissky stvrtok) z 25 minut na necelych 8 minut.. a 14-15 december otvaraju od presova po tunel.. to znamena KE - PP pod hodinu . Dubina sa vyrazne casovo priblizila.. juchuuuuu
PS: jaja: janovce-jablonov
PS: jaja: janovce-jablonov
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Mali by sme ale vážne riešiť otázku januárovej brigády a nejaké haluzky z cesty očistiť. Edmond to všetko pri tom návale nezvládne. Ja 9. a 10. môžem.
Zoberieme so sebou bežky a môžeme potom pobehať buď po hrebeni alebo niekde v okoli Kubach.
Zoberieme so sebou bežky a môžeme potom pobehať buď po hrebeni alebo niekde v okoli Kubach.
Bezky budu erarne?
Ak bude sneh tak asi pristupovu cestu moc nevylepsime. Ale ked sa nieco bude diat, take na dva dni by som sa urval.
Ak bude sneh tak asi pristupovu cestu moc nevylepsime. Ale ked sa nieco bude diat, take na dva dni by som sa urval.
Monotrike
Na zajtra (nedela) vidim konika na Haji. Este keby som videl auto, co tam vie vyliezt...
Laco, je 50 na 50. Aj dnes malo byt len polooblačno, ale bolo hmlisto a prízemná oblačnosť siahala do asi 900 m/m. Bol som dnes na Kojšovke a videl som to mlieko pod sebou, nevidím veľa dôvodov na to, aby to zajtra bolo podstatne lepšie. Môžeme si síce ráno zavolať, ale aj v prípade kladného výsledku by som to reálne videl na výšľap, hore je dosť blata a zľadovatelých zvyškov snehu.
No ved hovorim, ze by tam mal byt ten konik.
Na vyslap este nie je dostatok snehu a slniecko A este nemam ani trapezy pripravene na funfex...
Na vyslap este nie je dostatok snehu a slniecko A este nemam ani trapezy pripravene na funfex...
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Diaľnice otestované: v piatok Košice - Poprad letisko za 1:05'. Ostáva ešte rozostavaný úsek medzi Prešovom a Hendrichovcami. Potom to bude pod jednu hodinu.
V sobotu som šliapal vo Veľkej Fatre na Borišov. Krásne slniečko nad mrakmi. A hádajte koho som stretol - Vlada Kašpara.
Jediný problém bolo namrznuté sklonené snehové pole pod vrcholom. Dnes som preto v Lidli dokúpil gumové návleky s hrotmi za 5eur.
V sobotu som šliapal vo Veľkej Fatre na Borišov. Krásne slniečko nad mrakmi. A hádajte koho som stretol - Vlada Kašpara.
Jediný problém bolo namrznuté sklonené snehové pole pod vrcholom. Dnes som preto v Lidli dokúpil gumové návleky s hrotmi za 5eur.
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Chlapci pripominam KALENDAR 2016
Kto mozte a mate uploadujte tam foto pre jara.
nahodil som tam nejake kosicke a kopu fotiek z PBcup. ak mate nikto presnost 2015 (ja som nebol)
Alebo nieco za zapadneho SK.. prosim uploadujte
Kto mozte a mate uploadujte tam foto pre jara.
nahodil som tam nejake kosicke a kopu fotiek z PBcup. ak mate nikto presnost 2015 (ja som nebol)
Alebo nieco za zapadneho SK.. prosim uploadujte
Ja mam overene Kosice-Besenova 01:55h. A to som este isiel celkom slusne...
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Bytča-Prešov 2:55 vo štvrtok a v stredu sa uvidí
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ludia, chcelo by to este nejake fotky. Povyberal som z tych lepsich asi tolko, ze 12 bude chybat. Ak mate este nieco pekne, poslite. Tento rok trochu absentuje najma dubina.
Ahoj Chefo, vytriedil som zopar fotiek z lietania za rok 2015. Dufam ze sa budu pacit.
http://ulozto.sk/xGskymAC/kalendar2016-zip" onclick="window.open(this.href);return false;
psw: rogalo
http://ulozto.sk/xGskymAC/kalendar2016-zip" onclick="window.open(this.href);return false;
psw: rogalo
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ahoj. Dohodim to k fotkam, co som stiahol z galerie. Dik.