Kniha navstev
- Ivan Plucko - NAY
- Dátum registrácie: Ut Okt 23, 2007 8:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Kniha navstev
Vzdy na zaciatku roka tu musim vyklikavat tie Letove dni 2015 aby mi to nesvietilo...
toz opravte to junaci
toz opravte to junaci
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
vpravo hore na fore "Označiť všetky fóra ako prečítané" JUNAK... nauc sa forum.. nic opravovat netrebaIvan Plucko - NAY napísal:Vzdy na zaciatku roka tu musim vyklikavat tie Letove dni 2015 aby mi to nesvietilo...
toz opravte to junaci
- Ivan Plucko - NAY
- Dátum registrácie: Ut Okt 23, 2007 8:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
ďsidewinder napísal:vpravo hore na fore "Označiť všetky fóra ako prečítané" JUNAK... nauc sa forum.. nic opravovat netrebaIvan Plucko - NAY napísal:Vzdy na zaciatku roka tu musim vyklikavat tie Letove dni 2015 aby mi to nesvietilo...
toz opravte to junaci
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Pripomínam: každoročné školenie odborného personálu LAA SR bude v sobotu 30.01.2016 o 10:00 v kasárňach v Žiline.
Je to povinné pre odborných funkcionárov (inštruktori, inšpektori, technici).
Pretože je to vo vojenských priestoroch, treba čím skôr nahlásiť číslo občianskeho preukazu na sekretariát LAA (najlepšie e-mailom).
najneskôr do nedele 24.01.2016
Je to povinné pre odborných funkcionárov (inštruktori, inšpektori, technici).
Pretože je to vo vojenských priestoroch, treba čím skôr nahlásiť číslo občianskeho preukazu na sekretariát LAA (najlepšie e-mailom).
najneskôr do nedele 24.01.2016
Zatiaľ je taká nádej, že v piatok by sa uskutočnil "drsoň-day".
Samozrejme sledujme počasie.
Samozrejme sledujme počasie.
A dnes nikto nelieta? Fuka vietor, slnko svieti...
- Robo Murin
- Dátum registrácie: So Jan 26, 2008 2:00 pm
Ak bude klub, tak môžem donesiem kalendáre pre KE..Ak - kde a kedy?
R
R
pažravec.
Kvôli zajtrajšiemu "Drsnému dňu" som mal dnes služobný výjazd do Hačavy
Od Hája (dediny) až po cestu ktorá vedie ku Podháju, je všetko prediskované.
Všade hlina a kamene.
Pristávajte opatrne a pozor na podvozky
P.S.: V Hačave majú starostu ktorý si pamätá rogalistov ešte z čias TATRY 805, a ich domčeka ktorý sa medzičasom rozpadol
Od Hája (dediny) až po cestu ktorá vedie ku Podháju, je všetko prediskované.
Všade hlina a kamene.
Pristávajte opatrne a pozor na podvozky
P.S.: V Hačave majú starostu ktorý si pamätá rogalistov ešte z čias TATRY 805, a ich domčeka ktorý sa medzičasom rozpadol
Potvrdzujem, dnes Pazravec.
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
kto má môj kalendár? Prišiel by som si poň.
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Jardo stav sa u roba v abyse, mozno ho dal dakomu na klube .
A teraz vazne. Drson den bude.
Podla predpovede utorok by mohol byt dobry, zatial aj streda podla trojdnovej predpovede. Mozno este aj stvrtok a piatok podla desadnovej. Sobota uz urcite nie, to nam uz pocasie nedovoli... ved je to vikend
Poprosim vsetkych, ktori rozmyslaju o tejto akcii aby dali den, ktory by im vyhovoval. Bolo by pekne, keby sa nas nazbieralo na peknu fotku do kalendara
Myslim, ze by to bolo fajn aj pre ziakov (samozrejme podla fyzickych a psychickych schopnosti) asi by som doporucil, aby si v pripade zaujmu zabezpecili aspon jedneho serpu.
Podla predpovede utorok by mohol byt dobry, zatial aj streda podla trojdnovej predpovede. Mozno este aj stvrtok a piatok podla desadnovej. Sobota uz urcite nie, to nam uz pocasie nedovoli... ved je to vikend
Poprosim vsetkych, ktori rozmyslaju o tejto akcii aby dali den, ktory by im vyhovoval. Bolo by pekne, keby sa nas nazbieralo na peknu fotku do kalendara
Myslim, ze by to bolo fajn aj pre ziakov (samozrejme podla fyzickych a psychickych schopnosti) asi by som doporucil, aby si v pripade zaujmu zabezpecili aspon jedneho serpu.
V utorok vyhovuje. Potrebujem ale zohnat atlasa. Alebo sa najde auto co tam vylezie?
Atlas sa najde.
Auto nie je povolene!
Auto nie je povolene!