Kniha navstev
Re: Kniha navstev
Lietači, Aladin už druhý deň ukazuje možnosť lietania v nedeľu. Dokonca až dve alternatívy: zlet z Hája alebo pobehovanie v Nižnej Myšli. Ak by to vydržalo, kto sa hlási?
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
ja som tak 50/50 ci mozem. a navrhujem HAJ.. ak treba skocim zajtra alebo piatok pozriet ci vylezieme.
Mne by na zálet "nového" krídla asi stačila aj Myšľa Každopádne sa hlásim.
Lietanie v nedeľu (novoročné lietanie) vyzerá skôr na Budimír. Pobeháme, poskáčeme ...V sobotu upresním súradnice polohy i času
Super. Poletovy rozbor vratane kulturneho "oné" v Druzstevnej...
Alebo začneme hneď v Družstevnej a napíšeme si po dve hodiny?
Dla predpovede, to zatial vyzera na hodinkove vrtenie sa za vetrom
Kedy si voláme? Idem aj ja.
Vidím to predbežne na stretnutie pri garáži o 10.00 (pre blízkych Košičanov). Najneskoršie ráno okolo 9.00 by sme mali definitívne vedieť, či ideme na Budimír alebo Nižnú Myšľu (zatiaľ stále vyhráva ten Budimír, Myšľa potrebuje vietor asi 100 st., Budimír znesie aj tých 40 st), čo je dostatočné aj pre ostatných dochádzajúcich. Pre nich je teda aktuálny čas stretnutia na kopci asi 10.30 -11.00. Ja z garáže zoberiem Vranu a obidve Delty - jednu pre Braňa a druhú pre Tomáša na preškolenie.
Rano volam dojdem rovno na kopcek.
Zajtra sa nepridavam. Vychutnajte si novorocnu jazdu.
K dnešnému lietaniu: časy platia, miesto sa mení, predpoveď dáva omnoho väčšie šance Myšli. Tá je koniec - koncov k záletu niektorých krídel priateľskejšia ako Budimír a lepšie preverí naše šprintérske schopnosti pri štartoch s Vranou (bude povinná pre inštruktorov )
O 10.00 nakladám krídla v garáži.
O 10.00 nakladám krídla v garáži.
-
- Dátum registrácie: Pi Aug 29, 2008 4:52 am
- Kontaktovať užívateľa:
No teda, pekne zapeklitá situácia. Treba poriadne skontrolovať padáky.
Mal šťastie, že mu ten padák neprepadol cez hrazdu.