Kniha navstev
Re: Kniha navstev
Ten planujem uz od pondelka. Bude to masaker v tom teple ale skusiť to môžme
Wills Wing T2C 144
Zajtra, pripadne este piatok Haj kto by mohol?
Cakam na odpoved ze nikto, aspon by som nerusene pracoval. V opacnom pripade budem musiet najst vyhovorku preco sa mi neda zapojit do pracovneho procesu...
Cakam na odpoved ze nikto, aspon by som nerusene pracoval. V opacnom pripade budem musiet najst vyhovorku preco sa mi neda zapojit do pracovneho procesu...
Urcite sa pridam a aj vyhovorku Ti pomozem najst
Chystá sa Dnes niekto do klubu?
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Streda - Kralova hola?
Podľa predpovede by mal plne stačiť Háj, Telgárt dáva vo výške 2000 m pomerne svieži západný vietor ale hlavne v nej začína izotermická vrstva, takže to veľmi vysoko nepôjde a asi to tam bude aj turbulentné. Uvidíme zajtra večer.
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Streda Kralovka, asi pred desiatou v Šumiaci. Zajtra poviem či mam šofera alebo šoferky.
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
(servisujem zips na postroj ale dnes by mal byt), sabina nemoze, ma nejaku inu akciu. takze som bez sofera. ak mas volne miesto napis si ma prosim jaro.
al by hrozilo ze ostsnem za sofera, volam.
al by hrozilo ze ostsnem za sofera, volam.
Na zajtra to vyzerá tak, že tí, ktorí majú šoféra, idú na Kráľovu hoľu, tí, ktorí nemajú (napr. ja), sa budú musieť poobzerať po inom teréne. Najskôr asi Háj. Definitívne rozhodnutie padne ráno okolo 8.00.
Iste, kto z východu okrem Jara Sojku a Mariána Dragošeka (idú na KH) sa chystá zajtra lietať? Ak máte záujem o Háj, pošlite mi aspoň sms.
Iste, kto z východu okrem Jara Sojku a Mariána Dragošeka (idú na KH) sa chystá zajtra lietať? Ak máte záujem o Háj, pošlite mi aspoň sms.
Ja by som šiel zajtra na Háj.
Zraz pri garáži o 10.00, ideme do Krasu. Ak vyjde predpoveď, okolo 13.00 by sme mali byť schopní sa po štarte uchytiť.
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
V meteograme su pokreslene zlte gulicky okolo vodorovnej ciarky "J", co s tym banda? hmmmm
Stradaaaaa co ja viem, HAJ?
Alebo alternativa ak by bola dobra kralovka, tak ponukam kosicanom svoje sluzby ako sofer ( s nezaletenym kridlom nepojdem a tento rok som si uzil kralovku dosyta).
Zeby streda?
Stradaaaaa co ja viem, HAJ?
Alebo alternativa ak by bola dobra kralovka, tak ponukam kosicanom svoje sluzby ako sofer ( s nezaletenym kridlom nepojdem a tento rok som si uzil kralovku dosyta).
Zeby streda?
Streda predbežne JA. Akákoľvek alternatíva prijateľná.
No asi má byť naozaj dobré počasie, lebo aj Balázs burcuje ľudí do vzduchu i keď on sám nemôže, lebo je po operácii ramena. Spadol na bicykli...
Zatiaľ dávam väčšie šance strede - teda aspoň Aladin naznačuje.
S tým Balázsom je to zaujímavé, ja som tiež spadol na bicykli, ale stačilo mi zašiť koleno
S tým Balázsom je to zaujímavé, ja som tiež spadol na bicykli, ale stačilo mi zašiť koleno