Kniha navstev
Re: Kniha navstev
Áno, zabudol som napísať, že každého vezmem pred jeho vlastným domom, len Braňa nie, či vlastne iba pred Lacovým...teda Braňa nie pred vlastným, ale Lacovým ...či do frasa tak nejak som to myslel.
Je mi to jasné keďže to nebudem mať ďaleko, pripojím sa k skupine nevodičov a môžem cestou degustovať. Už len dohodnúť čas "Č"
Edo, zase dojednávaš niečo za mojím chrbtom , Laca a Braňa zoberieme pri Jánovi Pavlovi II! Howgh! A Gašpiho najlepšie pod mostom (len nech tam netrávi celú noc )
Ospravedlňujem sa, až teraz čítam itinerár a vidím že je všetko starostlivo naplánované. Predpokladám, že za dodržanie časov zodpovedá veliteľ vozidla
Správne a ten sedí vedľa šoféra. Takže kto baží po nejakej funkcii, či titule môže si vopred rezervovať miesto.
Ja som skúsil doma na svojej hrazde visieť na obidvoch rukách bez postroja, po 45 sekundách som mal dosť, ten chlapík tam visel 2,5 minúty. Asi sa skutočne veľmi bál. Inak na diskusii pod videom je veľa pochvalných vyjadrení i návodov, čo bolo treba robiť. Ale všetci sa zhodli, že pilot by mal dostať doživotný zákaz vozenia pasažierov.
Uz to rozoberali i "ceski odbornici na zavesne lietanie" na serveri www.novinky.cz
Monotrike
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
MOhla by byť aj s kontrolou postrojov.
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Celkom relevantna otazka, ci nebudeme nakoniec organizovat zalozkovicu v BA
Monotrike
Pri prilezitosti nadchadzajuceho sviatku narodenia Jeziska, alebo prichadzajuceho slnovratu, alebo oslavu Saturnalie...
Dnes klub bude na Hlavnej so zaciatkom o 19.00. Pohyb skupiny bude koordinovany telefonicky. ... az nakoniec skonci v nejakej teplej krcme.
Kto by velmi chcel oslavovat deda moroza, moze (ale pri vedlajsom stole)
Dnes klub bude na Hlavnej so zaciatkom o 19.00. Pohyb skupiny bude koordinovany telefonicky. ... az nakoniec skonci v nejakej teplej krcme.
Kto by velmi chcel oslavovat deda moroza, moze (ale pri vedlajsom stole)