Kniha navstev

- Pokračovanie knihy návštev zo stránky Deltaklubu Košice
pegas
Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa pegas »

Video som si pozrel. Ľutujem tých Srbov v Kosove, ale dodrbali to Srbi, ktorí boli dovtedy pri vláde (a nie je to iba o ekonomike). Veď aj v tom filme hovoria o tom, akú "skvelú" sociálnu politiku tam zaviedla tá červená pliaga na čele s Titom. Oni boli pri moci 40 rokov a aký je výsledok? Po Srebrenici v Bosne už nikto Srbom neverí. Maďari nám neurobili ani zlomok toho čo Srbi a aký bol výsledok? Rozpad Uhorska a osamostatnenie Slovenska. Kto seje vietor, žne búrku. A tí naši idioti vo vláde sa zahrávajú s niečím podobným. Iba predrbávajú čas, a za 40 rokov sa budeme diviť keď sa začne v rómskych osadách strieĽať.

V Kosove to už nikto nevráti späť, lebo pomer síl sa tam úplne zmenil, a tí Albánci si nebudú nikdy môcť úživať ukradnuté majetky, lebo Srbi sa k nim budú stále hlásiť. Nezávidím ani jedným ani druhým.

Užívateľov profilový obrázok
eduardo
Dátum registrácie: St Okt 10, 2007 6:30 pm

Príspevok od užívateľa eduardo »

Juraj ak chces nieco o zlocincoch a ekonomike pozri si dokument Zetgeist. Tam je krasne ukazane ako sa tlacia peniaze v amerike atd. atd. kto vlastne riadi ameriku a co vsetko su ochotny obetovat aby mali zamienku, vratane zivotov vlastneho naroda...resp. v prvom rade. Je to sice jedna z mnohych konspiracnych teorii ale trochu pravdy na tom musi byt. Uz len zapadnymi mediami nezverejnena skutocnost ze v Iraku chytili dvoch britskych agentov prezlecenych za arabov, ako strielaju z osobneho auta do ludi na ulici. Pre niekoho je dobre udrziavat v krajine narodnostnu neznasanlivost a zabezpecit si tak dalsie mesiace, mozno roky okupovania, financovania armady zo statnych penazi... Recenzia tu: http://www.csfd.cz/film/235453-zeitgeist-the-movie/
P.S. ak to budete pozerat tak zaciatok je trochu nudny. ja som si to trochu pretocil dopredu. .....dufam ze tam uz nemam ziadnu chybu :lol:

sidewinder
Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa sidewinder »

Edo ak si eduard tak vsetko najlepsie k meninam a nech ti ten combat "liiitaaa jak besnej" :-)

Edmond PP
Dátum registrácie: Ut Júl 29, 2008 5:29 pm

Príspevok od užívateľa Edmond PP »

juraj napísal:Edmond PP: video som si nepozrel, ale bez ohladu na to je Milosevic zlocinec, ktory ak aj nevrazdil, minimalne ozobracil vlastny narod. On a jeho kumpani zaciatkom devatdesiatych rokov takmer vyrabovali juhoslovansku narodnu banku, nasledkom coho museli Slovinci urychlene opustit federaciu, v com im Srbi chceli vojensky zabranit. Zialbohu na dejepise sa strasne malo uci o ekonomickom pozadi roznych udalosti. Uplne inaksie by sme sa asi pozerali na nastup Napoleona Bonaparteho k moci, keby sme boli vedeli, ze po francuzskej revolucii 1789 voleni zastupcovia ludu svojimi rozhodnutiami priamo dovolili tlac nekrytych penazi, dosledkom coho bola hyperinflacia a ozobracenie obyvatelstva. Akykolvek vonkajsi nepriatel je potom vhodny na odputanie pozornosti od samotnej lupeze - u nas pozri napr. Slota, ktory kradne neuveritelnym sposobom priamo zo statnej pokladne, ale neustale vypady na Madarov mu udrziavaju v urcitej vrstve obyvatelstva stalu podporu. Ale to si radsej vydiskutujme po kurze slovenciny na niektorych pretekoch :D
Ja som vôbec Miloševiča neobhajoval a neobhajujem žiadneho politika, ktorý hneď po voĽbách zabudne, že jeho poslaním je služba Ľuďom. Chcel som tým povedať, že ak pre utrpenie tisícov nevinných Ľudí boli útoky NATO v Srbsku bezprecedentným zverstvom, potom všetci tí politici, ktorí to schvaĽovali a svojím rozhodovaním k tomu prispeli, majú tak isto krvou zašpinené ruky a nesú za to zodpovednosť. Z tohoto pohĽadu je Haag naozaj iba fraškou na dodatočné ospravedlnenie útokov na Srbsko. Prví na lavici obžalovaných v Haagu (a nie len za Srbsko) mali sedieť Bush, Blair a hromada ďalších európskych, prepytujem, politikov.

Tono
Dátum registrácie: Ut Máj 06, 2008 12:53 pm

Príspevok od užívateľa Tono »

Tam je krasne ukazane ako sa tlacia peniaze v amerike atd. atd. kto vlastne riadi ameriku (určite Židia :?: ) a co vsetko su ochotny obetovat aby mali zamienku, vratane zivotov vlastneho naroda.

Je to sice jedna z mnohych konspiracnych teorii ale trochu pravdy na tom musi ( musí :?: ) byt. Uz len zapadnymi mediami nezverejnena skutocnost (skutočnosť zverejnili východné médiá :?: ) ze v Iraku chytili dvoch britskych agentov prezlecenych za arabov, ( alebo opačne :?: )ako strielaju z osobneho auta do ludi na ulici.

Heuréka :idea:

Edo, veĽmi sa to podobá na reči jedného fešáka čo sa škerí na podpiskartách k MDŽ.

MatoV
Dátum registrácie: Ut Nov 20, 2007 6:31 pm

Nová téma o MZK

Príspevok od užívateľa MatoV »

Ak dovolíte páni, chcel by som Vás trochu od tých konšpiračných teorií (s ktorými mimochodom plne súhlasím) odpútať a to hlavne Ľudí s motorovým cítením. Začal som v sekcii Mosquito novú tému "Letové plochy pre MZK blízko KE". Tak Vás prosím, aby ste sa na to "mrkli" poprípade aj zareagovali.

Vopred ďakujem

MatoV

pegas
Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa pegas »

Tono ideš :lol: Dávam ti môj hlas.

Tono
Dátum registrácie: Ut Máj 06, 2008 12:53 pm

Príspevok od užívateľa Tono »

pegas napísal:Tono ideš :lol: Dávam ti môj hlas.
Gašpi nie mne a nie dnes, ale hlavne komu nedať hlas a v tom o tebe nepochybujem :lol:
Dosť bolo politiky :!: Ja chcem slobodne ( keď nie žiť ) lietať.

eduardo
Dátum registrácie: St Okt 10, 2007 6:30 pm

Príspevok od užívateľa eduardo »

Tono kto je ten fesak? Niesom nahodou ja krajsi? Myslim ze celkom urcite :lol:
Nepovedal som ze vychodne media zverejnili nieco co zapadne nie. Chcel som tym povedat celkom ine a to ako sme krmeny a manipulovany a masirovany podsuvanymi, casto vykonstruovanymi informaciami z ktorych si potom obycajny clovek co pride vecer z prace a zapne si spravy (dokonca niektory si vecer pozru celu seriu TV novyn a ako bonus spravodajstvo na TA3) aby sa dozvedel co je nove vo svete si ma urobit vlastny nazor.
Asi tolko k tomu ako sa robi vojna v mediach:
http://modryglobus.wordpress.com/2008/0 ... otografie/

Ked Ti to nestaci tu mas z ineho sudka: precitaj si knihu Anny Politkovskej a dozvies sa ako bojuju rusi v cecensku proti teroristom a ked docitas chcem ta vidiet ako budes reagovat pri castokrat sa omielajucej sa sprave v mediach ze ruskym specialnym jednotkam sa v cecensku podarilo zneskodnit niekolkych teroristov.

Ak este najdem jednu fotku ktora visi dodnes v Haagu a su na nej akoze moslimovia v srbskych koncentracnych taboroch hoci je o nej uz zname ako vznikla no napriek tomu tam visi tak poslem LINK.

Este jeden dodatok. Nezaradujte ma prosim ku ziadnej politickej strane ci nebodaj k niekoho (je naozaj jedno koho) volicovi. :!: :idea:

jaro
Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa jaro »

Sobota -može byt KOhut? treba ale šerpov alebo pojdeme na dva razy pešo.

Michal
Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 9:07 pm
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Michal »

na ten S co hlasia ked tak Sambron, ale pri tom snezeni ??

Edmond PP

eduardo napísal:Tono kto je ten fesak? Niesom nahodou ja krajsi? Myslim ze celkom urcite :lol:
Nepovedal som ze vychodne media zverejnili nieco co zapadne nie. Chcel som tym povedat celkom ine a to ako sme krmeny a manipulovany a masirovany podsuvanymi, casto vykonstruovanymi informaciami z ktorych si potom obycajny clovek co pride vecer z prace a zapne si spravy (dokonca niektory si vecer pozru celu seriu TV novyn a ako bonus spravodajstvo na TA3) aby sa dozvedel co je nove vo svete si ma urobit vlastny nazor.
Asi tolko k tomu ako sa robi vojna v mediach:
http://modryglobus.wordpress.com/2008/0 ... otografie/

Ked Ti to nestaci tu mas z ineho sudka: precitaj si knihu Anny Politkovskej a dozvies sa ako bojuju rusi v cecensku proti teroristom a ked docitas chcem ta vidiet ako budes reagovat pri castokrat sa omielajucej sa sprave v mediach ze ruskym specialnym jednotkam sa v cecensku podarilo zneskodnit niekolkych teroristov.

Ak este najdem jednu fotku ktora visi dodnes v Haagu a su na nej akoze moslimovia v srbskych koncentracnych taboroch hoci je o nej uz zname ako vznikla no napriek tomu tam visi tak poslem LINK.

Este jeden dodatok. Nezaradujte ma prosim ku ziadnej politickej strane ci nebodaj k niekoho (je naozaj jedno koho) volicovi. :!: :idea:
Pre začiatkom viacerých vojen, resp. agresií sa v histórii nie raz pouzili i tie najmenej pravdepodobné a neskôr potvrdené konšpirácie. Niečo z tohoto súdka:
http://www.youtube.com/watch?v=X7Lx24SR ... re=related

PetoR
Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 8:10 am
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa PetoR »

Pre začiatkom viacerých vojen, resp. agresií sa v histórii nie raz pouzili i tie najmenej pravdepodobné a neskôr potvrdené konšpirácie. Niečo z tohoto súdka:
http://www.youtube.com/watch?v=X7Lx24SR ... re=related
No nemozem si pomoct, ale kokretne toto video dokazuje iba to, ze nejaky amater skusal nove programceky na pracu s videom... :oops:

Edmond PP

Chlapci s Mosquitami! Ak si toto video pozriete, tak určite tie svoje "mlynčeky" dáte do zberu a za šrotovné + nejaký "menší" doplatok si kúpite triskáča a všetci okolo vás si budú myslieť, že lietate na boeingoch.

http://www.youtube.com/watch?v=_AXuy2-Y ... F&index=31

juraj
Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:29 pm

Príspevok od užívateľa juraj »

Edmond, to nie je buducnost, kam dam to palivo, ktore to zozerie?

Napísať odpoveď