Kniha navstev
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Video som si pozrel. Ľutujem tých Srbov v Kosove, ale dodrbali to Srbi, ktorí boli dovtedy pri vláde (a nie je to iba o ekonomike). Veď aj v tom filme hovoria o tom, akú "skvelú" sociálnu politiku tam zaviedla tá červená pliaga na čele s Titom. Oni boli pri moci 40 rokov a aký je výsledok? Po Srebrenici v Bosne už nikto Srbom neverí. Maďari nám neurobili ani zlomok toho čo Srbi a aký bol výsledok? Rozpad Uhorska a osamostatnenie Slovenska. Kto seje vietor, žne búrku. A tí naši idioti vo vláde sa zahrávajú s niečím podobným. Iba predrbávajú čas, a za 40 rokov sa budeme diviť keď sa začne v rómskych osadách strieĽať.
V Kosove to už nikto nevráti späť, lebo pomer síl sa tam úplne zmenil, a tí Albánci si nebudú nikdy môcť úživať ukradnuté majetky, lebo Srbi sa k nim budú stále hlásiť. Nezávidím ani jedným ani druhým.
V Kosove to už nikto nevráti späť, lebo pomer síl sa tam úplne zmenil, a tí Albánci si nebudú nikdy môcť úživať ukradnuté majetky, lebo Srbi sa k nim budú stále hlásiť. Nezávidím ani jedným ani druhým.
Juraj ak chces nieco o zlocincoch a ekonomike pozri si dokument Zetgeist. Tam je krasne ukazane ako sa tlacia peniaze v amerike atd. atd. kto vlastne riadi ameriku a co vsetko su ochotny obetovat aby mali zamienku, vratane zivotov vlastneho naroda...resp. v prvom rade. Je to sice jedna z mnohych konspiracnych teorii ale trochu pravdy na tom musi byt. Uz len zapadnymi mediami nezverejnena skutocnost ze v Iraku chytili dvoch britskych agentov prezlecenych za arabov, ako strielaju z osobneho auta do ludi na ulici. Pre niekoho je dobre udrziavat v krajine narodnostnu neznasanlivost a zabezpecit si tak dalsie mesiace, mozno roky okupovania, financovania armady zo statnych penazi... Recenzia tu: http://www.csfd.cz/film/235453-zeitgeist-the-movie/
P.S. ak to budete pozerat tak zaciatok je trochu nudny. ja som si to trochu pretocil dopredu. .....dufam ze tam uz nemam ziadnu chybu
P.S. ak to budete pozerat tak zaciatok je trochu nudny. ja som si to trochu pretocil dopredu. .....dufam ze tam uz nemam ziadnu chybu
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Ja som vôbec Miloševiča neobhajoval a neobhajujem žiadneho politika, ktorý hneď po voĽbách zabudne, že jeho poslaním je služba Ľuďom. Chcel som tým povedať, že ak pre utrpenie tisícov nevinných Ľudí boli útoky NATO v Srbsku bezprecedentným zverstvom, potom všetci tí politici, ktorí to schvaĽovali a svojím rozhodovaním k tomu prispeli, majú tak isto krvou zašpinené ruky a nesú za to zodpovednosť. Z tohoto pohĽadu je Haag naozaj iba fraškou na dodatočné ospravedlnenie útokov na Srbsko. Prví na lavici obžalovaných v Haagu (a nie len za Srbsko) mali sedieť Bush, Blair a hromada ďalších európskych, prepytujem, politikov.juraj napísal:Edmond PP: video som si nepozrel, ale bez ohladu na to je Milosevic zlocinec, ktory ak aj nevrazdil, minimalne ozobracil vlastny narod. On a jeho kumpani zaciatkom devatdesiatych rokov takmer vyrabovali juhoslovansku narodnu banku, nasledkom coho museli Slovinci urychlene opustit federaciu, v com im Srbi chceli vojensky zabranit. Zialbohu na dejepise sa strasne malo uci o ekonomickom pozadi roznych udalosti. Uplne inaksie by sme sa asi pozerali na nastup Napoleona Bonaparteho k moci, keby sme boli vedeli, ze po francuzskej revolucii 1789 voleni zastupcovia ludu svojimi rozhodnutiami priamo dovolili tlac nekrytych penazi, dosledkom coho bola hyperinflacia a ozobracenie obyvatelstva. Akykolvek vonkajsi nepriatel je potom vhodny na odputanie pozornosti od samotnej lupeze - u nas pozri napr. Slota, ktory kradne neuveritelnym sposobom priamo zo statnej pokladne, ale neustale vypady na Madarov mu udrziavaju v urcitej vrstve obyvatelstva stalu podporu. Ale to si radsej vydiskutujme po kurze slovenciny na niektorych pretekoch
Tam je krasne ukazane ako sa tlacia peniaze v amerike atd. atd. kto vlastne riadi ameriku (určite Židia ) a co vsetko su ochotny obetovat aby mali zamienku, vratane zivotov vlastneho naroda.
Je to sice jedna z mnohych konspiracnych teorii ale trochu pravdy na tom musi ( musí ) byt. Uz len zapadnymi mediami nezverejnena skutocnost (skutočnosť zverejnili východné médiá ) ze v Iraku chytili dvoch britskych agentov prezlecenych za arabov, ( alebo opačne )ako strielaju z osobneho auta do ludi na ulici.
Heuréka
Edo, veĽmi sa to podobá na reči jedného fešáka čo sa škerí na podpiskartách k MDŽ.
Je to sice jedna z mnohych konspiracnych teorii ale trochu pravdy na tom musi ( musí ) byt. Uz len zapadnymi mediami nezverejnena skutocnost (skutočnosť zverejnili východné médiá ) ze v Iraku chytili dvoch britskych agentov prezlecenych za arabov, ( alebo opačne )ako strielaju z osobneho auta do ludi na ulici.
Heuréka
Edo, veĽmi sa to podobá na reči jedného fešáka čo sa škerí na podpiskartách k MDŽ.
Nová téma o MZK
Ak dovolíte páni, chcel by som Vás trochu od tých konšpiračných teorií (s ktorými mimochodom plne súhlasím) odpútať a to hlavne Ľudí s motorovým cítením. Začal som v sekcii Mosquito novú tému "Letové plochy pre MZK blízko KE". Tak Vás prosím, aby ste sa na to "mrkli" poprípade aj zareagovali.
Vopred ďakujem
MatoV
Vopred ďakujem
MatoV
Tono kto je ten fesak? Niesom nahodou ja krajsi? Myslim ze celkom urcite
Nepovedal som ze vychodne media zverejnili nieco co zapadne nie. Chcel som tym povedat celkom ine a to ako sme krmeny a manipulovany a masirovany podsuvanymi, casto vykonstruovanymi informaciami z ktorych si potom obycajny clovek co pride vecer z prace a zapne si spravy (dokonca niektory si vecer pozru celu seriu TV novyn a ako bonus spravodajstvo na TA3) aby sa dozvedel co je nove vo svete si ma urobit vlastny nazor.
Asi tolko k tomu ako sa robi vojna v mediach:
http://modryglobus.wordpress.com/2008/0 ... otografie/
Ked Ti to nestaci tu mas z ineho sudka: precitaj si knihu Anny Politkovskej a dozvies sa ako bojuju rusi v cecensku proti teroristom a ked docitas chcem ta vidiet ako budes reagovat pri castokrat sa omielajucej sa sprave v mediach ze ruskym specialnym jednotkam sa v cecensku podarilo zneskodnit niekolkych teroristov.
Ak este najdem jednu fotku ktora visi dodnes v Haagu a su na nej akoze moslimovia v srbskych koncentracnych taboroch hoci je o nej uz zname ako vznikla no napriek tomu tam visi tak poslem LINK.
Este jeden dodatok. Nezaradujte ma prosim ku ziadnej politickej strane ci nebodaj k niekoho (je naozaj jedno koho) volicovi.
Nepovedal som ze vychodne media zverejnili nieco co zapadne nie. Chcel som tym povedat celkom ine a to ako sme krmeny a manipulovany a masirovany podsuvanymi, casto vykonstruovanymi informaciami z ktorych si potom obycajny clovek co pride vecer z prace a zapne si spravy (dokonca niektory si vecer pozru celu seriu TV novyn a ako bonus spravodajstvo na TA3) aby sa dozvedel co je nove vo svete si ma urobit vlastny nazor.
Ked Ti to nestaci tu mas z ineho sudka: precitaj si knihu Anny Politkovskej a dozvies sa ako bojuju rusi v cecensku proti teroristom a ked docitas chcem ta vidiet ako budes reagovat pri castokrat sa omielajucej sa sprave v mediach ze ruskym specialnym jednotkam sa v cecensku podarilo zneskodnit niekolkych teroristov.
Ak este najdem jednu fotku ktora visi dodnes v Haagu a su na nej akoze moslimovia v srbskych koncentracnych taboroch hoci je o nej uz zname ako vznikla no napriek tomu tam visi tak poslem LINK.
Este jeden dodatok. Nezaradujte ma prosim ku ziadnej politickej strane ci nebodaj k niekoho (je naozaj jedno koho) volicovi.
Pre začiatkom viacerých vojen, resp. agresií sa v histórii nie raz pouzili i tie najmenej pravdepodobné a neskôr potvrdené konšpirácie. Niečo z tohoto súdka:eduardo napísal:Tono kto je ten fesak? Niesom nahodou ja krajsi? Myslim ze celkom urcite
http://www.youtube.com/watch?v=X7Lx24SR ... re=related
- PetoR
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 8:10 am
- Kontaktovať užívateľa:
No nemozem si pomoct, ale kokretne toto video dokazuje iba to, ze nejaky amater skusal nove programceky na pracu s videom...Pre začiatkom viacerých vojen, resp. agresií sa v histórii nie raz pouzili i tie najmenej pravdepodobné a neskôr potvrdené konšpirácie. Niečo z tohoto súdka:
http://www.youtube.com/watch?v=X7Lx24SR ... re=related
Chlapci s Mosquitami! Ak si toto video pozriete, tak určite tie svoje "mlynčeky" dáte do zberu a za šrotovné + nejaký "menší" doplatok si kúpite triskáča a všetci okolo vás si budú myslieť, že lietate na boeingoch.
http://www.youtube.com/watch?v=_AXuy2-Y ... F&index=31
http://www.youtube.com/watch?v=_AXuy2-Y ... F&index=31