Kniha navstev
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Marek by na tu hodinku letu mozno cakal celi rok a mozno by sa ani nedocka, kedze auto nema a je zamestnany. a pocasie na velku noc je tiez otazne nehovoriac o tom ze ani ja ani marek nemozme ist cez velku noc nikam takze myslim ze rozhodnutie ist bolo celkom logicke.pegas napísal:Nechápem, načo tam išli do zlého počasia. A na Slovensku je teraz veĽmi pekne. To už radšej mohli počkať na veĽkú noc.
PS:zisli by sa ciarky ale kazlat na nich.
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
-
- Dátum registrácie: Št Okt 02, 2008 7:46 am
- Kontaktovať užívateľa:
Včera niekto hobĽoval Straník pokúšal sa uchytiť aj nad malým Straníkom, ale mu to nevydalo. Polia sú tu vyhriate a nosí to. Bol som z modelom za Kyjou a musel som z pod mraku nútene vyklesávať, lebo to tak perfektne salo ako vo výťahu.
A tak ako včera aj dnes fúka čistý juh - fléru na STRANĂŤKU vidím cez ďalekohĽad priamo z okna.
A tak ako včera aj dnes fúka čistý juh - fléru na STRANĂŤKU vidím cez ďalekohĽad priamo z okna.
- Ivan Plucko - NAY
- Dátum registrácie: Ut Okt 23, 2007 8:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Hifi neprovokujHifi napísal:Včera niekto hobĽoval Straník pokúšal sa uchytiť aj nad malým Straníkom, ale mu to nevydalo. Polia sú tu vyhriate a nosí to. Bol som z modelom za Kyjou a musel som z pod mraku nútene vyklesávať, lebo to tak perfektne salo ako vo výťahu.
- Ivan Plucko - NAY
- Dátum registrácie: Ut Okt 23, 2007 8:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Straník 1994 - tam som bol aj ja - 2:05 štartujem na Pallase a vyhral som vtedy presnosť pristátia pred Jožom Kuníkom.Ivan Plucko - NAY napísal:http://www.youtube ...
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
Od mareka:
Takze po poslednom polietani a rozlucke s ceskymi lietacmi upalujeme smer Slovensko. Dnes najtvrdsie podmienky, dostupy len 1500m, takze len miestne polietanie. Slovenska vyprava dnes do toho skocila ako prva. Super sme spolu polietali a pokial mi to slo, drzal som sa ich a urobil par fotiek.Poslielam jednu z mala , kde sa mi podarilo odfotit ich z vrchu, inak to bolo naopak Very Happy . Konecna bilancie 5 letovych dni z 5 a spolu za nas troch nalietanych cca 30 hodin v termike.
Takze po poslednom polietani a rozlucke s ceskymi lietacmi upalujeme smer Slovensko. Dnes najtvrdsie podmienky, dostupy len 1500m, takze len miestne polietanie. Slovenska vyprava dnes do toho skocila ako prva. Super sme spolu polietali a pokial mi to slo, drzal som sa ich a urobil par fotiek.Poslielam jednu z mala , kde sa mi podarilo odfotit ich z vrchu, inak to bolo naopak Very Happy . Konecna bilancie 5 letovych dni z 5 a spolu za nas troch nalietanych cca 30 hodin v termike.
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
Som si spomenul na videjko ako sa skusali padalky.. tahac na letisku vzadu padak a rozbehol.. tato fotka hovori za vsetko - chudobna krajina -> jednoduche riesenia.robo-b napísal:laco chce asi prebehnúť ku lietajúcim vreckovkám, alebo žeby chcel vilovi celkom dodrbať padák?
laco kolko si mal km/h ked odisli snury?
-
- Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 9:07 pm
- Kontaktovať užívateľa:
hijoo , hijoó : http://www.youtube.com/watch?v=z_Fh1NNKgjA