Laco, to musí byť vtip. Ak nie, tak by som teoreticky ešte dobrých 25 rokov mohol lietať - ak sa neskôr dohodnem s niekym z rodiny (s Marekom?), že my bude vynášať krídlo na kopec, keď mi už pajšle nebudú celkom dobre slúžiť.
Edmond PP napísal:...tak by som teoreticky ešte dobrých 25 rokov mohol lietať - ak sa neskôr dohodnem s niekym z rodiny (s Marekom?), že my bude vynášať krídlo na kopec,...
Nooo, ked dobre pocitam, tak o 25 rokov by mohol byt Marek niekde okolo 50-ky. A to by si zveril svoje kridlo na nosenie takemu staremu chlapovi ?
Edmond PP napísal:...tak by som teoreticky ešte dobrých 25 rokov mohol lietať - ak sa neskôr dohodnem s niekym z rodiny (s Marekom?), že my bude vynášať krídlo na kopec,...
Nooo, ked dobre pocitam, tak o 25 rokov by mohol byt Marek niekde okolo 50-ky. A to by si zveril svoje kridlo na nosenie takemu staremu chlapovi ?
Diki Laco
No keď sa tak nad tým zamyslím, kto vie, na čom už budeme v tom čase lietať.
Laco napísal:Nooo, ked dobre pocitam, tak o 25 rokov by mohol byt Marek niekde okolo 50-ky. A to by si zveril svoje kridlo na nosenie takemu staremu chlapovi ?
Laco v pohode.. predstav si marekovu vysku a keby sa s tym kridlom podkol a spadol. To mas tolko deformacnych zon, ze az. kridlo dopadne ako do vaticky , no problem.
Nad mojim nedelnajsim lietanim sa zmraka, vietor asi bude silny. Lepsie to vyzera na sobotu, mozno by nebol od veci Lendak alebo Cierna Kopa. Ja, zial, mam sluzbu
Marian ako to vyzera na Zajtrajsi Jamnik?
Mozes, nemoze?
Co vietor? (Aky smer je na Jamnik? Vychod?)
Inac nemam na Mariana tel. cislo moze mi ho niekto poslat cez SS? Dik