Držiak na prístroje
Re: Držiak na prístroje
Tak včera som sa dostal k druhému pokusu, od "katastrofa" som sa posunul k "nepoužitelnosti". Otvory na prístroje sa úplne logicky po laminátovaní zmenšili s čím som z úplne nepochopiteľných dôvodov nerátal
Ani výsledok laminatovania nie je uspokojivý, tkanina na niektorých miestach nechce veľmi držať. (hlavne na hranách a ohyboch) kde mi na niektorých miestach vznikli medzeri.
Pokus č. 3 sa odkladá až po novom roku. Kedže mi došla sklenná textília. Inu neviete kde sa da kúpiť samostatná sklenná textília? V Baumaxe či Hormabachu samostatne nedržia iba celú laminatovaciu súpravu... dokonca som bol aj v MI v stavebninách a tiež to nedržia.
Ani výsledok laminatovania nie je uspokojivý, tkanina na niektorých miestach nechce veľmi držať. (hlavne na hranách a ohyboch) kde mi na niektorých miestach vznikli medzeri.
Pokus č. 3 sa odkladá až po novom roku. Kedže mi došla sklenná textília. Inu neviete kde sa da kúpiť samostatná sklenná textília? V Baumaxe či Hormabachu samostatne nedržia iba celú laminatovaciu súpravu... dokonca som bol aj v MI v stavebninách a tiež to nedržia.
Laminar 13 R ...
-
- Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 9:07 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Aku tkaninu si pouzil ? Potrebujes zhruba 110g/dm2.Ivan napísal: Ani výsledok laminatovania nie je uspokojivý, tkanina na niektorých miestach nechce veľmi držať. (hlavne na hranách a ohyboch) kde mi na niektorých miestach vznikli medzeri.
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
v PO je obchod kde kupiš tkaninu na kilometre. respektive v ke hladaj v modelarstvach. ak nezozenies zavolaj v stredu pojdem cez kosice alebo zajtra ak budete na lade mozno nejaku mam v garazi.