Instalovali jsme Reliefa na prezentaci létání v obchodním centru. I když to nebude mít žádný přímý dopad na mou práci, myslím že je to potřeba dělat a že by to mohlo prospět zájmu o závěsné létání..
Tady je víc fotek a krátký komentář: http://www.hanggliding.cz/aktuality/rog ... a-olomouc/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zdravím.
Rogalo na výstavě"S hlavou v oblacích v Olomouci"
- Karel Haman
- Dátum registrácie: St Nov 28, 2007 11:40 am
- Kontaktovať užívateľa:
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Rogalo na výstavě"S hlavou v oblacích v Olomouci"
Jedina vec co mi na tom vadi.. a to aj tu v leteckom muzeu v kosiciach je poloha tej figuriny v zavese.. hlava a ruky.
dizajnovo sustavu rogalo - pilot vyrazne doplna pilot vo svojej polohe + zaklonena hlava + poloha ruk + oblecenie.
Vid obrazok
Lebo toto vyzera jak keby tam lezala mrtvola a na silu.. a ta krasa sustavy kridlo + pilot vyrazne straca.
Inac parada kridlo krasne.. priestor tiez.. niet co dodat.
dizajnovo sustavu rogalo - pilot vyrazne doplna pilot vo svojej polohe + zaklonena hlava + poloha ruk + oblecenie.
Vid obrazok
Lebo toto vyzera jak keby tam lezala mrtvola a na silu.. a ta krasa sustavy kridlo + pilot vyrazne straca.
Inac parada kridlo krasne.. priestor tiez.. niet co dodat.
- Ivan Plucko - NAY
- Dátum registrácie: Ut Okt 23, 2007 8:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
...kup si Laminara aj ty tak poletis
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
mam lepsie dakujem
- Karel Haman
- Kontaktovať užívateľa:
Sidewinder. Možná, kdybys to viděl na živo, nezdálo by se Ti to tak hrozné. Já tam navíc na tu figurínu čekal do 3 hodin do rána. Jedna neměla ruce vůbec a pak přivezli druhou, u které jsem byl šťastný, že se dá takto naaranžovat a pomáhaly mi tam děvčata z reklamní agentury, která to pořádala. Poloha postroje je v pořádku, jen jsem musel vyndat z postroje zadní špici, aby se tam na podpatcích vešla. Je proto vzadu trochu zdeformovaný. Ve 4h ráno to bylo nachystané a mohlo se to s dalšími asi 20 exponáty zvedat nahoru a ráno se otvíral supermarket.
Nebylo to úplně jednoduché. Když to pak někdo takto chytře zkritizuje a mistrně umí zmáčknout ctrl-c a ctrl-v aby všem ukázal, jak to má vypadat nevím přesně co si mám myslet... Jsem rád, že mi tam Milan dovezl ten postroj a podle mne všichni odvedli dobrou práci.. Byla to opravdu dobrá reklama našemu sportu a přesně to potřebujeme.
Ještě přikládám foto, kde je vidět, že to není tak hrozné a to že se figurína nedrží křečovitě hrazdy je dobře. Je dost pilotů, kteří se to ještě nějakou dobu budou učit..
Omlouvám se za rozsáhlou reakci. Asi toho bylo na mě dnes moc. Zdravím Tě.
Nebylo to úplně jednoduché. Když to pak někdo takto chytře zkritizuje a mistrně umí zmáčknout ctrl-c a ctrl-v aby všem ukázal, jak to má vypadat nevím přesně co si mám myslet... Jsem rád, že mi tam Milan dovezl ten postroj a podle mne všichni odvedli dobrou práci.. Byla to opravdu dobrá reklama našemu sportu a přesně to potřebujeme.
Ještě přikládám foto, kde je vidět, že to není tak hrozné a to že se figurína nedrží křečovitě hrazdy je dobře. Je dost pilotů, kteří se to ještě nějakou dobu budou učit..
Omlouvám se za rozsáhlou reakci. Asi toho bylo na mě dnes moc. Zdravím Tě.
Karel
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
.. konečne som ťa Karle spoznal. Na tom Straníku si furt v tej maske taký čudný
- Karel Haman
- Kontaktovať užívateľa: