... The 2010 Lausanne CIVL Plenary has made mandatory for pilots competing in Category 1 events to wear a helmet certified to EN966 standards. ...
Prilby
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Prilby
Práve som dostal informáciu, že na poslednom plenárnom zasadnutí CIVL (kde som nebol), odhlasovali povinnú certifikáciu prilieb podľa normy EN966 pre pilotov, ktorí sa zúčastnia súťaží 1. kategórie (t.j. Majstrovstvá Európy a Majstrovstvá sveta.). To znamená, že všetci slovenskí reprezentanti, ktorí sa chystajú do sveta a nosia staré prilby od Lubina, musia uvažovať nad niečím novým. A Plučo si už mydlí ruky pri pomyslení na tie davy, ktoré budú atakovať jeho obchod
- Ivan Plucko - NAY
- Dátum registrácie: Ut Okt 23, 2007 8:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Prilby
No hlavne tie davy...pegas napísal:A Plučo si už mydlí ruky pri pomyslení na tie davy, ktoré budú atakovať jeho obchod
A ktoré prilby LUBIN nie sú podľa normy ???
Ja som si teraz jednu kúpil od ruky a zisťujem či sa s ňou môžem zúčastniť na uvádzaných pretekoch ...
Bol by to riadny prieser ak by ma diskvalifikovali len kvôli prilbe !!!
Ja som si teraz jednu kúpil od ruky a zisťujem či sa s ňou môžem zúčastniť na uvádzaných pretekoch ...
Bol by to riadny prieser ak by ma diskvalifikovali len kvôli prilbe !!!
Rado, nie prieser, ale priekak, a ten by nastal, keby Ti dovolili sa takych pretekov zucastnit
Tak toto bola pecka!!!
Mato, nemozem si odpustit otazku, ake davy nasich pilotov sa zucastnuju na pretekoch 1. kategorie FAI? (ja len tak, aby si necakal tych prilieb prilis vela)
Dav Juraj, Dav Gašpi, Dav Nízner a mnoho iných Davov .....
- Robo Murin
- Dátum registrácie: So Jan 26, 2008 2:00 pm
Ako vyzerá certifikát prilby? Dajte mi ho oskenovať .....