Seedwing Merlin
- Ivan Plucko - NAY
- Dátum registrácie: Ut Okt 23, 2007 8:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Kdesi hlboko vo svojom vnutri o M2 nieco viem. Ked na otazku "Kolko z 10 pristati s kridlom M2 som mal na jednotku?" odpovies 9 alebo viac, potom mozno mozes uvazovat o nejakom poslusnom bezsstoziarovom kridle. Ten kto lietal na M2 mi iste da za pravdu.
Po precitani svojich vlastnych viet rozmyslam, ci nemam na predaj jedno bezstoziarove kridlo
Po precitani svojich vlastnych viet rozmyslam, ci nemam na predaj jedno bezstoziarove kridlo
- Indian
- Dátum registrácie: Po Okt 22, 2007 8:10 pm
- Kontaktovať užívateľa:
no s tymi pristatiami na m2 to je tak vseliak, ale m2 vie aj pekne pristatia a dokonca aj bez padov na spicu a aj viacej po sebe( ale 10 sa mi este nezdarilo....preto radsej ten merlin), inak merlina mam uz doma a tak sa ho pokusim najblizsie dni odskusat, bol dost drahy ale je v celkom dobrom stave.......pripajam aj foto
Indian: v principe kazde kridlo s napinanim priecnika by sa malo startovat aj pristavat priblizne s tretinovym napnutim - dovod je jednoduchy. Napinanim dosiahnes mensiu minimalku pri starte a lepsie odtrhnutie prudnic pri pristavani. S uplne povolenym kridlom lietas vtedy, ked potrebujes co najlepsiu ovladatelnost, t.j. v silnej turbulencii alebo blizko svahu
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Indian len davaj pozor pri tych lopingoch, aby si nedopadol takto. Hlavne na Straniku. http://www.youtube.com/watch?v=ZKmnvnIQ0v4
- Indian
- Kontaktovať užívateľa:
hej ste este nezrazili chodca na straniku nabezkou na starte...
bezim si na starte co to da v momente ako sa idem preklopit supa do pravej nabezky, otocenie mojej m2 o 90 stupnov, nohy taham po tych malych krikoch pod startom, brezy napravo len preskok s naslednou padovkou, a po nabrati vysky som len sledoval ako sa chodec zbiera zo zeme...
bezim si na starte co to da v momente ako sa idem preklopit supa do pravej nabezky, otocenie mojej m2 o 90 stupnov, nohy taham po tych malych krikoch pod startom, brezy napravo len preskok s naslednou padovkou, a po nabrati vysky som len sledoval ako sa chodec zbiera zo zeme...
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
- Indian
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Seedwing Merlin
Cafte, prosim vas, ak mate este Merlina niekto, na ktorych spirach su original na koncoch gumy a na kt. su lanka ? Mam na spirach momentalne vsade lanka, no niektore mam uz ponicene a chcel by som to vymenit a spravit tak ako to ma byt. Viem ze gumy boli dakde na koncoch, ale neviem prpesne na kt. spirach. Ak by sa vam chcelo niekedy mi to pri lietani pozrite. Neviem sa k tomu dopatrat. Dikes.
Jo a este daco , neskusali ste niekto davat do traperzy este pomocnu kladku na sponovak ? Lebo s tou co som tam dal(chodi lahko, je to kladka ako je na padaku na ridickach) mi to dajak nefunguje, dajak mi to drie niekde, nechce mi vliezat snura spat. Alebo ako by sa dalo to sponovanie vyriesit aby chodilo lahsie ? Kladky v kridle su skontrolovane, nedochlpene, premazane.
Dikes.
Jo a este daco , neskusali ste niekto davat do traperzy este pomocnu kladku na sponovak ? Lebo s tou co som tam dal(chodi lahko, je to kladka ako je na padaku na ridickach) mi to dajak nefunguje, dajak mi to drie niekde, nechce mi vliezat snura spat. Alebo ako by sa dalo to sponovanie vyriesit aby chodilo lahsie ? Kladky v kridle su skontrolovane, nedochlpene, premazane.
Dikes.