Vystrazne tabulky
- Robo Murin
- Dátum registrácie: So Jan 26, 2008 2:00 pm
Ahojte,
komatex neodporucam (krehkost v zime) su dve normalne riesenia: budto dutinkova plastova doska 5-6mm (polypropylen) - lahko zalomitelna vo vetre (to nevadi) len sa prehne ale nezlomi, alebo kompozit hlinik-polyprolylen-hlinik hrubka 2mm - pevny ale ked bude vo vetre plapolat moze znicit lak na aute obal na kridle, ... ja by som bol za prve riesenie (uz taku tabulu mam asi 6-7 rokov, pouzil som ju len parkrat a vydrzala) cena pri dodrzani min pozadovaneho rozmeru 40*50cm celoreflexna (aj cervene aj biele pasy)(inac v zakone 9/2009 §3 sa nehovori ze muzi byt reflexna cela a nie len cast) mi vychadza na 15€ bez DPH (rozumej dokladu o zaplateni) + 2-3€ ak by som mal vymysliet este nejaky blbec na uchytenie. Pri pouziti hlinikoplastu 19€/ks. Ked dakto chce dajte vediet. Ja som dosku pouzival nie na konci nakladu ale pod zadnym sklom
Robo Murin, robo@abyss.sk, 0905626104
komatex neodporucam (krehkost v zime) su dve normalne riesenia: budto dutinkova plastova doska 5-6mm (polypropylen) - lahko zalomitelna vo vetre (to nevadi) len sa prehne ale nezlomi, alebo kompozit hlinik-polyprolylen-hlinik hrubka 2mm - pevny ale ked bude vo vetre plapolat moze znicit lak na aute obal na kridle, ... ja by som bol za prve riesenie (uz taku tabulu mam asi 6-7 rokov, pouzil som ju len parkrat a vydrzala) cena pri dodrzani min pozadovaneho rozmeru 40*50cm celoreflexna (aj cervene aj biele pasy)(inac v zakone 9/2009 §3 sa nehovori ze muzi byt reflexna cela a nie len cast) mi vychadza na 15€ bez DPH (rozumej dokladu o zaplateni) + 2-3€ ak by som mal vymysliet este nejaky blbec na uchytenie. Pri pouziti hlinikoplastu 19€/ks. Ked dakto chce dajte vediet. Ja som dosku pouzival nie na konci nakladu ale pod zadnym sklom
Robo Murin, robo@abyss.sk, 0905626104
- Robo Murin
- Robo Murin
- Robo Murin
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Na DHV mas jeden perfex, s tym mozes ist aj do elektricky, do autobusu, do vlaku, do metra... (aj do kauflandu)sidewinder napísal:Neprejdeme na tie vreckovky? Kdesi som pocul, ze to tak famozne volaju, ze paragliding.
Ale hlavne ked si ho das na strechu, tak nepretrca
Naposledy upravil/-a Laco v Št Mar 12, 2009 6:25 pm, upravené celkom 1 krát.
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
-
- Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 9:07 pm
- Kontaktovať užívateľa:
a bol si uz na Staňovke alebo na Rannej pozriet na rogalistov, ziakov ako to tam zije ,alebo si zalietat ??
http://www.rogallbyziral.cz/
http://www.rogallbyziral.cz/
- Robo Murin