brzdiaci padak
brzdiaci padak
Chcel by som poznat nazory tych co ho maju a pouzivaju kam ho najlepsie umiestnit na postroj a kde ukotvit.
-
- Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 9:07 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: brzdiaci padak
Ako , kto mate namontovany brzdiaci padacik ? Na postroji mam na to otvorenu kapsicku pod ramenom, je tam aj nalisovane oko. Co s tym ?
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Noro nedavaj si to ku nohám lebo ho pri pristáti nedotieahneš
Ja som si horaz hodil medzi nohami a nešlo mi do hlavy prečo sa neviem preklopiť a zdrbal som sa. Potom pochopíš že najprv tasiť padák a potom tasiť hnáty.
Teraz mam vo Vipery padačik tak že ho v podstate nemam šancu použiť, alebo len ťažko.
Asi by bolo najlepšie aby sme sa naučili pristávať aspoň tak ako ten s dymovnicou a nie je problem s nejakým brzdením. ... toto, ... toto sa musime naučiť.
Ja som si horaz hodil medzi nohami a nešlo mi do hlavy prečo sa neviem preklopiť a zdrbal som sa. Potom pochopíš že najprv tasiť padák a potom tasiť hnáty.
Teraz mam vo Vipery padačik tak že ho v podstate nemam šancu použiť, alebo len ťažko.
Asi by bolo najlepšie aby sme sa naučili pristávať aspoň tak ako ten s dymovnicou a nie je problem s nejakým brzdením. ... toto, ... toto sa musime naučiť.
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ja mam vlavo tam kde akurat zohnem ruku na to odkladaci priestor nad ktorym je nasite ocko na karabinku. Je to samostatna priehradka na zips.