Výroky slávnych
Výroky slávnych
Pani, toto je krasna veta z fora DHV : Paragleiten und Drachenfliegen sind sehr selektive Sportarten. Drachenfliegen ist halt etwas selektiver
Re: Zo súčasnosti
Ak mozem mojou troskou do mlyna, tak by som to prelozil taktojuraj napísal:Pani, toto je krasna veta z fora DHV : Paragleiten und Drachenfliegen sind sehr selektive Sportarten. Drachenfliegen ist halt etwas selektiver
Paragliding a rogalo su velmi vyberove druhy sportu, rogalo vsak trochu vyberovejsie..
Moyes Xtralite 147
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
maťo, veeeľmo s tebou suhlasim, my sme teda výber.
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
No mne to v mojej nemčine nedávalo veľký zmysel.
Edo, Laco to nepísal v Kantonskej čínštine, ale v tradičnej (ako sa píše na Tchajvane, Hongkongu a Singapure). To vie predsa každý.
Edo, Laco to nepísal v Kantonskej čínštine, ale v tradičnej (ako sa píše na Tchajvane, Hongkongu a Singapure). To vie predsa každý.
Mato sa k skutocnemu zmyslu vyroku priblizil najlepsie. Selektivny = vyberovy. Uz len sa treba zmierit s tym, ze ten sport si nevybera nas ale my jeho a kedze tych, ktori si vybrali rogalo je omnoho menej ako tych, ktori si vybrali padak, tak sme holt vyberovejsi (mame vyberanejsi vkus)
Inak, kedysi davno Ondrej Zgodava na otazku televizneho redaktora, preco viac ludi nelieta na rogale odpovedal asi v tom zmysle, ze keby ich bolo viac, zatienili by pri lietani slnko
Inak, kedysi davno Ondrej Zgodava na otazku televizneho redaktora, preco viac ludi nelieta na rogale odpovedal asi v tom zmysle, ze keby ich bolo viac, zatienili by pri lietani slnko