trike
trike
Dnes som vymakol zase super podvecer na lietanie s trojkolkou.Podarilo sa mi aj uplne samemu nalozit kridlo hore .Potom prisiel Roberto aby ma zachranoval kdyby neco a popri tom aj nieco pokazil.Zacalo to tym ze som isiel do kukurice a Robko si obzeral vtaka.Ked som vysiel von videl som ako mal otvoreny zips na spodnom potahu a ked ho zatvaral,tak vytrhol bezca zo zipsu ! Tak som sa potesil,ze mam co robit,musel nudzovo to zaistit aby sa pocas letu neotvoril. Potom som odstartoval,urobil niekolko naletov na Robiho a zbadal som vo vzduchu motorovy padak.Tak som zamieril k nemu,asi to bol Sasa,zakyvali sme si a nechal som ho lebo bol prilis pomaly pre mna. Dnes som si zistil cestovku - 55-60km/hod. pri otackach 4000-4500ot. Max otacky su 8000.Takze velmi priaznive,akurat pri tych otackach motor ma snahu vibrovat a vsetko sa to prenasa do konstrukcie.Skoro ako S 120L,ktora pri 90-ke vibrovala ako svina - to mala okolo 3000ot./min.Nechcem tym nic naznacit... Potom som si urobil niekolko medzipristati,aby som sa natrenoval a kratky vylet do Perina.Pri skladani mi Robko pomahal,aby to slo rychlejsie ,otocil vrtulu do zvislej polohy (co ja nerobim),a ked sme zohynali ram s kridlom ,tak kylovka mi poskriabala vrtulu.Tak som sa zase potesil.Ked bolo kridlo dole ,potreboval som polozit trike na chrbat a opatrne na pripravenu podlozku na vrtulu.Len sa mi trike trochu vysmykol a vrtula tresla o zem .A JE TO. Praskla na odtokovej hrane pri unasaci - asi 10cm Tak som sa zase potesil. Snad to vyriesi sekundove lepidlo. Nalietane asi hodina a pekny vecer za nami.
-
- Dátum registrácie: Pi Júl 10, 2009 5:09 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Návod.
Ahoj chuopi. Ako služobne starší motorový som si dovolil - po zhodnotení vyššie uvádzaných problémov vyskytnuvších sa počas skladania a po pár ďaĽších hodinách úvah a prípravy materiálu použiteĽného i pre ďaĽšie generácie - predložiť pomerne jednoduchý návod skladania 3kolky a pevného krídla:
1) Roba nechať doma.
1) Roba nechať doma.
Toto foto poznam.Kridlo myslim ze Aeros - vymakane,ale drahe, trojkolka veelmi pekna celokompozitova,ale ked som zistoval cenu ,tak som odpadol (150 000Sk),asi sa neda poskladat tak, aby mi vosla za 3 min. do auta ,motor Radne Raket - je na to podla mna prilis slaby.Ale vyzera to pekne a kridlo urcite fantasticky lieta.