Hucin - Muran - Kohut
Hucin - Muran - Kohut
Po vcerajsom predvedeni sa vo Svydnyku,kde moja lietajuca kombinacia vzbudila celkom slusny pozitivny zaujem ma dnesny severak dost znervoznoval - nemal som chut sediet doma. Tak som o 14hod zistil situaciu v Hucine - priatel Mihalides mi dal pozitivnu info - takmer bezvetrie.Tak som nelenil a pred 16 hod som uz tam bol. Musel som ist autom ,lebo som nechcel riskovat silny severny vietor s turbulenciou po ceste a pripadny navrat. Miestni skoro odpadli ,ked zbadali ako mam zlozeny trike v aute ,az sa smiali nad jednoduchostou celeho.Prehliadka kridla bola druha kapitola obdivu nad konstrukciou. Dalsia kapitola bol predvedeny let a potom spotreba po pristati. Start o 17,30, obletel som Jelsavu, Revucu,Muran,potom okolo Kohuta a v dialke bola Kralovka - toto som si vytycil ako dalsi ciel,len uz sa musim teplo obliekat,lebo dnes som mal 1200m nad startom a bola mi uz dost zima. Urobil som krasne foto,video pocas letu ,let s vypnutym motorom.Cely let bol velmi kludny,vyborna viditelnost ,obcasne jemne termicke zavany a vo vyske juzny vietor - odhadujem 2-3m/s. Zaverecnu fazu letu v vysky 500m som letel zase s vypnutym motorom,az do zhruba 100m nad letiskom.Pristatie som si vychutnal a spokojne som odroloval k autu.Miestni ,ktori ma pockali ,vyjadrili zase kladne nazory nad tym , ako to lieta.A ja sa velmi tesim, lebo... Prajem pekny vecer , foto bude na ftp. Cas letu 1hod.15min, spotreba necele 2,5l .
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Foto
---------------------------------------------
Foto v plnej kvalite tahajte TU (62MB)
(stahovaci link bude aktivny max 14 dni)
---------------------------------------------
Foto v plnej kvalite tahajte TU (62MB)
(stahovaci link bude aktivny max 14 dni)