vyhodnotenie
vyhodnotenie
Urobil som si vyhodnotenie poctu let.hodin za tuto sezonu.
Mesiac den hodiny
Marec 14.,27 2
April 9.,24.,27 2
Jun 27 3
August 1.,3.,8.,11.,
14.,22 13,5
September 4.,7.,21.22.24. 8
October 2.,3.,12., 5,5
spolu 34hod
Niektore mesiace mali 100% vypadky - pocasie,porucha na motore. Urcite na buduci rok budem chciet aspon raz tolko nalietat. Napadlo ma este,kolko km som asi nalietal.Priemer na hodinu asi 65km. Na 34hodin to vychadza 2210km - to je celkom slusne cislo,ale mohlo by byt vecsie.
Mesiac den hodiny
Marec 14.,27 2
April 9.,24.,27 2
Jun 27 3
August 1.,3.,8.,11.,
14.,22 13,5
September 4.,7.,21.22.24. 8
October 2.,3.,12., 5,5
spolu 34hod
Niektore mesiace mali 100% vypadky - pocasie,porucha na motore. Urcite na buduci rok budem chciet aspon raz tolko nalietat. Napadlo ma este,kolko km som asi nalietal.Priemer na hodinu asi 65km. Na 34hodin to vychadza 2210km - to je celkom slusne cislo,ale mohlo by byt vecsie.
Re: vyhodnotenie
No Jano, uz si sa aspon poctom kilometrov dostal na toho motoroveho paraglidistu, ktory jednym letom letel zo Spanielska na Kanarske ostrovy
Jano, este by ma velmi zaujimala tabulka casov spotrebovanych na rozkladanie a skladanie
Jano, este by ma velmi zaujimala tabulka casov spotrebovanych na rozkladanie a skladanie
Jano super. Mna by tiez este nieco zaujimalo.
Vyhodnotenie spotreby paliva na jeden letovy den / za mesiac / spolu za celu sezonu...
Vyhodnotenie spotreby paliva na jeden letovy den / za mesiac / spolu za celu sezonu...
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
No myslim, ze jano je na tom so spotrebou velmi dobre.. ale daj jano ten udaj som zvedavy..
Gratuluji k náletu, jak ukončím tuto sezónu, také přispěji svojí troškou do mlýna.
U mne vychází spotřeba paliva následovně, na každý let mám v nádrži 4 litry benzínu, doba letu se pohybuje od 1 hodiny 10 minut do 3 hodin a vždy nějaký litr ještě dovezu na zem! Průměrná doba mých letů v tomto roce se zatím pohybuje něco kolem 1 hodiny 20 minut při nalétaných 80 hodinách. Matematicky to vychází na 60 startů, pokud započítám na let 4 litry benzínu (bez ušetřeného litříku), vychází to na 240 litrů spotřebovaného paliva!
U mne vychází spotřeba paliva následovně, na každý let mám v nádrži 4 litry benzínu, doba letu se pohybuje od 1 hodiny 10 minut do 3 hodin a vždy nějaký litr ještě dovezu na zem! Průměrná doba mých letů v tomto roce se zatím pohybuje něco kolem 1 hodiny 20 minut při nalétaných 80 hodinách. Matematicky to vychází na 60 startů, pokud započítám na let 4 litry benzínu (bez ušetřeného litříku), vychází to na 240 litrů spotřebovaného paliva!
Co sa tyka mnozstva hodin, Juraj to vie, je narocne to sklbit, ked mate dve male deti a zenu Mudr.ktora pracuje so sluzbami - nocne,vikend.A opatrovatelka tiez nieco stoji.
Spotreba vychadza 2,5l/hod/65-70km. Priemerne 3,8l/100km.
Skladanie - cesta na letisko,tam a spet - 20-50min - podla letiska.
Skladanie do letuschopneho stavu - 30min.kridlo
- 5min trike
- 25min.kompletaz,predlet.kontrola,obliekanie...
Do 1hod od prichodu na letisko som schopny vzlietnut.
Balenie - 30-45min.
Takze priblizne priemerne na jeden let 2,5hod casu, ktory nie je letovy,ale pokial nie je hangar ,bohuzial neda sa skratit.
Spotreba vychadza 2,5l/hod/65-70km. Priemerne 3,8l/100km.
Skladanie - cesta na letisko,tam a spet - 20-50min - podla letiska.
Skladanie do letuschopneho stavu - 30min.kridlo
- 5min trike
- 25min.kompletaz,predlet.kontrola,obliekanie...
Do 1hod od prichodu na letisko som schopny vzlietnut.
Balenie - 30-45min.
Takze priblizne priemerne na jeden let 2,5hod casu, ktory nie je letovy,ale pokial nie je hangar ,bohuzial neda sa skratit.
Na letisku Paňovce robime zraz v tuto subotu-nedelu , guľaš , kecy a tak . Pridte .
o kolkej tam budete?- Panovce?
V sobotu alebo v nedelu alebo aj aj?