Vycvik ziakov KE 2014
Re: Vycvik ziakov KE 2014
Na štvrtok a piatok mám voľno,hlásim sa na výcvik.Rasťo
Na stvrtok sa hlasim, piatok potvrdim zajtra ked vybavim v praci
štvrtok
Neviem ci to plati aj pre mna ale mozem v piatok ,hadam sa bude dat niekde uz polietat
Serus Bobo, vybav vonlo na stvrtok pojdeme ruzovy spolu
Milí žiaci,
moje ranné štúdium predpovede počasia neprinieslo požadované výsledky, okrem predbežného sklamania z vývoja počasia vo štvrtok. Naše blízke okolie sa nachádza v nevýraznom tlakovom poli, očakáva sa slabý premenlivý vietor a pomerne veľa prehánok. Piatok by mal priniesť menej prehánok a ustálenejší smer prúdenia. Tým len chcem naznačiť, že to na piatok začína vyzerať nádejnejšie.
Popoludní budem reagovať na najnovšiu predpoveď. Čo Ty na to Igor, náš jediný profesionálny meteorológ?
moje ranné štúdium predpovede počasia neprinieslo požadované výsledky, okrem predbežného sklamania z vývoja počasia vo štvrtok. Naše blízke okolie sa nachádza v nevýraznom tlakovom poli, očakáva sa slabý premenlivý vietor a pomerne veľa prehánok. Piatok by mal priniesť menej prehánok a ustálenejší smer prúdenia. Tým len chcem naznačiť, že to na piatok začína vyzerať nádejnejšie.
Popoludní budem reagovať na najnovšiu predpoveď. Čo Ty na to Igor, náš jediný profesionálny meteorológ?
Cinkni mi juraj pl ked budes vediet co a ako .. nech vybavim volno..
Viem sa zariadit aj na piatok len to potrebujem vediet do 16:00 aby som vymenil smenu.
-
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2012 9:03 pm
Ahojte, no Juraj poznáš to, že obuvník chodí bosí? Na štvrtok a piatok mám každopádne voľno a hlásim sa na výcvik. Ešte k tomu počasiu, jedine sledovať predpoveď a čím neskôr, tým je predpoklad úspešnosti správnej predpovede vyšší. Inými slovami, keď sa ma spýtate ako bolo včera, celkom presne vám to budem schopný zodpovedať. Bohu žiaľ, nie vždy to je s počasím jednoznačné a rozhodnúť sa je neraz ťažké.
Navyše máme apríl. Teda nevyspytateľné počasie. No akokoľvek zle to vyzeralo aj v nedeľu na Lade, a aj tak sme pekne polietali. No iste to nie je pravidlo. Vidíš Juraj, napísal som veľa a nedozvedel si sa nič. Typické.
Navyše máme apríl. Teda nevyspytateľné počasie. No akokoľvek zle to vyzeralo aj v nedeľu na Lade, a aj tak sme pekne polietali. No iste to nie je pravidlo. Vidíš Juraj, napísal som veľa a nedozvedel si sa nič. Typické.
Milí žiaci,
aby som ukončil obdobie neistoty (niekto rozhodnúť musí ), ruším zajtrajšok a vyhlasujem výcvik na Jamníku v piatok 2.5. Predpoveď nám sľubuje príjemný východný vietor, čo je na komoru, teda Katka a Igor môžu trénovať zatáčky, Lako si urobí prvý deň, Rasťo si zopakuje nácvik svahovania. Školákom sa ospravedlňujem, počasiu neviem rozkázať a východný vietor nefúka až tak často. V sobotu aj v nedeľu má viať silný s. vietor, teda pre nás nepoužiteľné počasie.
Zraz v piatok pred garážou bude o 8.15, do 10.00 by sme mali byť na Jamníku.
Zmena programu vyhradená! Tento šport robíte na vlastné riziko
aby som ukončil obdobie neistoty (niekto rozhodnúť musí ), ruším zajtrajšok a vyhlasujem výcvik na Jamníku v piatok 2.5. Predpoveď nám sľubuje príjemný východný vietor, čo je na komoru, teda Katka a Igor môžu trénovať zatáčky, Lako si urobí prvý deň, Rasťo si zopakuje nácvik svahovania. Školákom sa ospravedlňujem, počasiu neviem rozkázať a východný vietor nefúka až tak často. V sobotu aj v nedeľu má viať silný s. vietor, teda pre nás nepoužiteľné počasie.
Zraz v piatok pred garážou bude o 8.15, do 10.00 by sme mali byť na Jamníku.
Zmena programu vyhradená! Tento šport robíte na vlastné riziko
Tak podarilo sa mi vymenit smeny takze v piatok o 8:15 som pri garaziach.
Potvrdzujem ze ja, Igor a aj Edmond budeme o 10na kopci .. so zemlami ako mi igor nakazal . ...Tomas mi zatial neberie phone.. tesiime
Predpoved je aj teraz priazniva, medzi 10.00 az 14.00 by nam mal fukat vychodny az jv. vietor. Plati zraz pri garazi o 8.15. Pocitam s Lakom, Rastom, mozno Bobom, na Jamniku sa stretneme s Katkou, Igorom a asi aj Edmondom.