OKjuraj napísal:Milí žiaci,
zajtra ráno zraz o 8.30 pred garážou. Sever bude má fúkať asi do 13.00, preto sa musíme trochu poponáhľať. Teplo nebude, pripravte sa na chlad.
Výcvik žiakov KE 2015
Re: Výcvik žiakov KE 2015
Rano som tam.
Milí žiaci, víkend vyzerá letovo. Kto by mohol kedy? Nech to skoordinujeme a príde Vás čo najviac.
Ak sobota, predbežne sa hlásim ako .... visitor ....
visitorov nepotrebujeme, budeš pomáhať s vynáškou Alebo chceš, nedajbože, aj niečo iné
Ja tento vikend pravdepodobne nebudem moc mam denne...
Ja sa viem prispôsobiť...
juraj napísal:visitorov nepotrebujeme, budeš pomáhať s vynáškou Alebo chceš, nedajbože, aj niečo iné
Milí žiaci,
keďže Laco aj Tomáš majú voľno len v sobotu, musím variť z toho, čo nám príroda v ten deň poskytne.
Predpoveď hovorí o čerstvom južnom až jz. prúdení (také ste už niektorí na Lade pred dvomi týždňami zažili). Preto predpokladám neskoropopoludňajší výcvik, či to bude Lada alebo Trstené pri Hornáde, rozhodnem asi až v sobotu. Zraz pri garáži predpokladám medzi 14.00-15.00, návrat z lietania po 19.00, inými slovami povedané, budeme lietať, kým budeme vidieť
keďže Laco aj Tomáš majú voľno len v sobotu, musím variť z toho, čo nám príroda v ten deň poskytne.
Predpoveď hovorí o čerstvom južnom až jz. prúdení (také ste už niektorí na Lade pred dvomi týždňami zažili). Preto predpokladám neskoropopoludňajší výcvik, či to bude Lada alebo Trstené pri Hornáde, rozhodnem asi až v sobotu. Zraz pri garáži predpokladám medzi 14.00-15.00, návrat z lietania po 19.00, inými slovami povedané, budeme lietať, kým budeme vidieť
u mňa OKjuraj napísal:Milí žiaci,
ja sa tesiiim
Môže to tak byť!
ok v sobotu ,budem tam
Milí žiaci, potvrdzujem zraz o 15.00 pri garáži. Pôjdeme do Trsteného pri Hornáde, je tam malý kopček na jz. až z. vietor, ktorý je ideálny na to, čo teraz potrebujeme trénovať.
Milí žiaci, tento víkend máte voľno. Aj sa nám trochu kazí počasie, ale hlavný dôvod je ten, že mám naordinovaný rodinný program.