Výcvik žiakov KE 2015
Re: Výcvik žiakov KE 2015
Milí žiaci,
na sobotu to konečne vyzerá výcvikovo - letovo. Nájde sa dosť záujemcov o výcvik?
na sobotu to konečne vyzerá výcvikovo - letovo. Nájde sa dosť záujemcov o výcvik?
Ja zajtra môžem
Mozem tiez
Kam sa zajtra chystáte Juraj?
Milí žiaci,
ja som mimo KE, ale zajtra by s Vami išiel Marian Dragošek alias sidewinder alias admin. Volajte mu zajtra ráno o 9.00 na číslo 0911094806 a dohodnite sa s ním. Držím Vám palce.
ja som mimo KE, ale zajtra by s Vami išiel Marian Dragošek alias sidewinder alias admin. Volajte mu zajtra ráno o 9.00 na číslo 0911094806 a dohodnite sa s ním. Držím Vám palce.
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Nakoniec len s milanom smer kapusanak. Michal uz bol na starte od jednej a cakal koli fucaku, tak reku ideme na kamenicak. Na sever to bolo dost tmave a po prvom blesku co sme videli otacame v sabinove a ideme na kapusanak "pokecat". Okolo piatej, ked sa natiahla oblacnost, prislo hrmenie a prve kvapky. Rozlucili sme sa s Michalom a Durim a ficali do kosic.
Aj take je niekedy to lietanie.
Aj take je niekedy to lietanie.
Milí žiaci,
z rodinných dôvodov sa v najbližšom čase nebudem môcť venovať výcviku. Ak pôjde všetko dobre, mohol by som sa k tomu vrátiť na jeseň. Milan už môže chodiť na veľké kopce s ostatnými chlapcami, musí sa ale ozývať a iniciatívu prejavovať sám. Laco by sa mal ozvať Chefovi a zistiť, či by cez leto nemohol pár krát ísť s ním. Tomáš a Jano môžu skúsiť osloviť sidewindera/admina. Ak by sa niečo zmenilo a uvoľnil sa mi nejaký časový priestor, dám vedieť. Prajem Vám pekné leto.
z rodinných dôvodov sa v najbližšom čase nebudem môcť venovať výcviku. Ak pôjde všetko dobre, mohol by som sa k tomu vrátiť na jeseň. Milan už môže chodiť na veľké kopce s ostatnými chlapcami, musí sa ale ozývať a iniciatívu prejavovať sám. Laco by sa mal ozvať Chefovi a zistiť, či by cez leto nemohol pár krát ísť s ním. Tomáš a Jano môžu skúsiť osloviť sidewindera/admina. Ak by sa niečo zmenilo a uvoľnil sa mi nejaký časový priestor, dám vedieť. Prajem Vám pekné leto.
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
Podla poslednej predpovede, nedela od obedu do vecera mame SZ na budimiri.
Kto potrebuje poskakat a mozeprist, napiste sa tu. Aspon dvaja keby ste boli.
Kto potrebuje poskakat a mozeprist, napiste sa tu. Aspon dvaja keby ste boli.
V nedeľu so mnou môžeš rátať.
Hoci neviem či sa so mnou počíta.
Hoci neviem či sa so mnou počíta.
Určite sa rád pridám Dúfam, že uvidím aj paraglide v akcii
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
ziadny paraglide.. pekne krasne budete tocit starty s vranou
FUJ! ako ťa to vôbec napadlo?????
Jasné, že vrana! Chcel by som si vyskúšať prechod do ležačky.
Alebo si chvíľku postáť pod Deltou.
Ale ty si inštruktor!
Jasné, že vrana! Chcel by som si vyskúšať prechod do ležačky.
Alebo si chvíľku postáť pod Deltou.
Ale ty si inštruktor!
Rado, Rado len si spomen, co si povedal na adresu rogalostov, ked sme sa spoznali Ja som Ta len chcel posmelit, aby si sa nehanbil doniest paraglide Ja by som sa rád pozrel.
Pamätám si, že som povedal: Raz rogalista, navždy rogalista!
Majo, napíš prosím ako zajtra.
Ďakujem.
Majo, napíš prosím ako zajtra.
Ďakujem.