Výcvik žiakov 2021
Výcvik žiakov 2021
Páni , ešte je síce skoro, ale na víkend to s veľkou pravdepodobnosťou bude letové. Vidím to na sobotu aj nedeľu skoro ráno (8.00 odchod z garáže).
Záujemcovia?
Záujemcovia?
Re: Výcvik žiakov 2021
Hlásim sa.
Aj ja pôjdem. Akurát by som šiel už na Kameničák,keby sa dalo...
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ja sy chystam v sobotu na Kameničák, možno zajtra po 15tej.
V sobotu sa už môže za športom aj mimo okres?
(Už sa prestávam orientovať v tom automate a nebaví ma to dohľadávať...)
(Už sa prestávam orientovať v tom automate a nebaví ma to dohľadávať...)
Ja sa pridavam ))
Tak nič. Tu som to našiel: https://automat.gov.sk/
Takže medzi okresmi zatiaľ za športom nie. S rogalom na streche ťažko vysvetlím, že idem do práce , aj keď ako inštruktor by som azda mohol.
Zatiaľ tá Hutka, jedine zvažujem, či by nebol vhodnejšie ísť v sobotu popoludní. Zrána to bude celý čas jz., popoludní by sa to malo stáčať viac na juh a to nám umožní využiť ten strmší kopec aj na tréning zákrut. Čo zdroj to iné dáta. Dám večer vedieť.
Zatiaľ tá Hutka, jedine zvažujem, či by nebol vhodnejšie ísť v sobotu popoludní. Zrána to bude celý čas jz., popoludní by sa to malo stáčať viac na juh a to nám umožní využiť ten strmší kopec aj na tréning zákrut. Čo zdroj to iné dáta. Dám večer vedieť.
Aké krídla beriete?
Zatiaľ to vyzerá na zraz pri garáži o 14.30
Potvrdzujem zraz pri garáži o 14.30
Páni,
dá sa síce aj dnes, ale z didaktických dôvodov by som dal prednosť zajtrajšiemu popoludniu (bude slabší vietor a teda iné podmienky, ako včera)
Vyhovuje?
dá sa síce aj dnes, ale z didaktických dôvodov by som dal prednosť zajtrajšiemu popoludniu (bude slabší vietor a teda iné podmienky, ako včera)
Vyhovuje?